Αθλητισμος

Ο Snoop Dogg στη Γαλλία - Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι

Ο διάσημος αμερικανός ράπερ σε ρόλο λαμπαδηδρόμου – Η διαδρομή που θα διανύσει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Snoop Dogg στη Γαλλία
Ο Snoop Dogg στη Γαλλία © Χ/SnoopDogg

Ο Snoop Dogg στη Γαλλία - Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι

Ο παγκοσμίου φήμης αμερικανός ράπερ Snoop Dogg θα είναι ένας από τους τελευταίους λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι, ο οποίος θα τρέξει στα τελευταία στάδια της διαδρομής.

Paris 2024: Snoop Dogg to carry Olympic torch & Team USA is 'geared up'

Snoop Dogg: Είστε έτοιμοι για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες;

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Sky News, ο 52χρονος ράπερ ανάρτησε στο Χ μία φωτογραφία του, στην οποία βρίσκεται έξω από το δημαρχείο της πόλης, με τη λεζάντα: «Είστε έτοιμοι;».

Ο Snoop Dogg θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα μέσα από το προάστιο Saint-Denis του Παρισιού, όπου ο τοπικός δήμαρχος δήλωσε ότι θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τον Γάλλο σταρ της Eurovision 2024 Slimane.

Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Ελλάδα τον Απρίλιο στον χώρο της αρχαίας Ολυμπίας, γενέτειρα των αγώνων, πριν μεταφερθεί σε όλη τη Γαλλία.

Το 68ο στάδιο της λαμπαδηδρομίας θα τη δει να ταξιδεύει μέσα από το Ολυμπιακό Χωριό και να περνάει τόσο από το Κέντρο Υγρού Στίβου όσο και από το Stade de France, προτού μεταφερθεί στις όχθες του Σηκουάνα.

Οι αθλητές θα παρελάσουν με βάρκες στον κεντρικό ποταμό του Παρισιού για την τελετή έναρξης το βράδυ της Παρασκευής.

Αν και αυτή την εβδομάδα είναι η σειρά του Snoop Dogg, υπήρξαν και άλλοι ράπερ που μετέφεραν την Ολυμπιακή Φλόγα σε παλαιότερους αγώνες.

Ο Αμερικανός Sean «Diddy» Combs το έκανε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ενώ ο Βρετανός μουσικός Dizzee Rascal και το αστέρι των Black Eyed Peas Will.i.am συμμετείχαν στην προετοιμασία του Λονδίνου το 2012.

Ο Snoop έχει ήδη συμμετάσχει στα δρώμενα ενόψει της Παρασκευής, με τον γεννημένο στο Λος Άντζελες μουσικό να σημειώνει χρόνο 34,44 δευτερόλεπτα στα 200 μέτρα σε έναν ειδικό αγώνα επίδειξης στα αμερικανικά δοκιμαστικά στο Όρεγκον τον περασμένο μήνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.