Αθλητισμος

Η Σαρλότ Ντιζαρντέν αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το βίντεο που κακοποιεί το άλογό της

Με ανάρτησή της ζητά συγνώμη από τη βρετανική ολυμπιακή αποστολή και τους υποστηρικτές της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σαρλότ Ντιζαρντέν αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το βίντεο που κακοποιεί το άλογό της
Η Σαρλότ Ντιζαρντέν αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το βίντεο που κακοποιεί το άλογό της © EPA/CHRISTIAN BRUNA

Σαρλότ Ντιζαρντέν: Αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Με ανάρτησή της ζητά συγνώμη από τη βρετανική ολυμπιακή αποστολή και τους υποστηρικτές της

Ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Βρετανικής Ολυμπιακής αποστολής, η Σαρλότ Ντιζαρντέν αποσύρεται από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού λόγω ενός βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα μετά από 4 χρόνια.

Charlotte Dujardin withdraws from Paris Olympics

Three-time Olympic champion Charlotte Dujardin has withdrawn from Team GB's equestrian team for Paris Olympics over a video from four years ago showing her making an "error of judgement" during a coaching session 🚨

Posted by Sky Sports on Tuesday, July 23, 2024

Βίντεο προ τεσσάρων χρόνων δείχνει την αθλήτρια ιππασίας Σαρλότ Ντιζαρντέν να μαστιγώνει το άλογο της κατά τη διάρκεια προπόνησης. Μετά το σάλο που προκλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες η ίδια ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (23.7) ότι δεν θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιππικού Αθλητισμού (FEI) διεξάγει έρευνα κι εγώ πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από όλους τους αγώνες - συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού - όσο διαρκεί αυτή η διαδικασία» αναφέρει σε ανάρτηση μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ντιζαρντέν

«Εμφανίστηκε ένα βίντεο πριν από τέσσερα χρόνια, το οποίο με δείχνει να έχω λανθασμένη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

»Όπως είναι κατανοητό, η Διεθνής Ομοσπονδία Ιππικού Αθλητισμού (FEI) διεξάγει έρευνα κι εγώ πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από όλους τους αγώνες - συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού - όσο διαρκεί αυτή η διαδικασία.

»Αυτό που συνέβη ήταν εντελώς εκτός του χαρακτήρα μου και δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύω τα άλογά μου ή προπονώ τους μαθητές μου, ωστόσο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Ντρέπομαι βαθύτατα και θα έπρεπε να είχα δώσει καλύτερο παράδειγμα εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι ειλικρινά για τις πράξεις μου και είμαι συντετριμμένη που τους απογοήτευσα όλους»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.