Αθλητισμος

Aston Villa: Με άρωμα Black Sabbath η νέα φανέλα της ομάδας

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν σε video όπου συμμετέχουν ο Ozzy Osbourne και ο Geezer Butler

Μπάμπης Καλογιάννης
Μπάμπης Καλογιάννης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aston Villa : Με άρωμα Black Sabbath η νέα φανέλα της ομάδας
© Aston Villa / X

Aston Villa: Η παρουσίαση της νέας φανέλας των «Villans» από τον Ozzy Osbourne για τη σεζόν 2024 - 2025

Με ένα ευφάνταστο video, με τη συμμετοχή των αυθεντικών μελών των Black Sabbath, Ozzy Osbourne και Geezer Butler, η Aston Villa παρουσίασε την επίσημη φανέλα της για τη σεζόν 2024-25. Ως γνωστόν η έδρα της Aston Villa βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ, πατρίδα των Black Sabbath, ενώ ο σύλλογος θεωρείται ο ένας από τους δύο μεγαλύτερους της πόλης, μαζί με την Birmingham City FC. Ο μπασίστας Geezer Butler έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για την ομάδα, ενώ δίνει το παρών σε πολλούς εντός έδρας αγώνες της στο Villa Park.

Aston Villa: Η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων από τον Ozzy Osbourne

Η εμφάνιση της Aston Villa για τη νέα σεζόν, για τους εντός έδρας αγώνες, διαθέτει γαλάζια μανίκια και κολάρο σε απόχρωση βαθύ μωβ, με τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της Adidas η οποία και ανέλαβε τον σχεδιασμό της. Η τιμή της είναι 80 λίρες ενώ υπάρχει και έκπτωση 10% για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας. οι οπαδοί της Villa μπορούν να την αγοράσουν από το online κατάστημα της, αλλά και από την μπουτίκ του συλλόγου στο Villa Park. Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα, οι παίκτες φόρεσαν μια ολόλευκη εμφάνιση που αναδείκνυε την 150ή επέτειο από την ίδρυση της Villa. Η φανέλα αυτή δεν διατίθεται προς πώληση, ωστόσο πρόκειται να δημοπρατηθεί στο μέλλον με τα έσοδα να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας Aston Villa Foundation.

Εκτός από τα δύο μέλη των Black Sabbath, στο video της παρουσίασης για την καινούρια φανέλα εμφανίζονται και αστέρες του παρελθόντος, όπως ο σπουδαίος αμυντικός Paul McGrath («θεός» για τους οπαδούς της Villa), ο πρώην επιθετικός της ομάδας Gabriel Agbonlahor, αλλά και ο γνωστός για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα τερματοφύλακας της Aston Villa, ο πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή, Emiliano Martínez. Στο video ακούγεται και το θρυλικό τραγούδι των Black Sabbath “Paranoid”, ενώ η στιγμή που ο Ozzy Osbourne απευθύνεται στη σύζυγο του Sharon είναι απλά απολαυστική.

Η Aston Villa, η οποία πρόσφατα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς του Conference League, είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας και εδρεύει στην περιοχή Aston, στο βορειοδυτικό τμήμα του Μπέρμιγχαμ. Έχει στεφθεί επτά φορές πρωταθλήτρια Αγγλίας, ενώ έχει κατακτήσει άλλες τόσες το τρόπαιο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, του κυπέλλου της χώρας. Το 1982 μάλιστα, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κερδίζοντας με 1-0 την πανίσχυρη τότε Μπάγερν Μονάχου, των Κλάους Αουγκεντάλερ και Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε. Ανάμεσα στους πλέον διάσημους οπαδούς της και με συχνή παρουσία στο Villa Park, είναι και ο ηθοποιός Tom Hanks, ο οποίος παραδέχτηκε στο πασίγνωστο talk show του Graham Norton, πως άρχισε να ενδιαφέρεται για το σύλλογο λόγω του παράξενου ονόματος του.

Δείτε εδώ το video με την παρουσίαση της νέας φανέλας της Aston Villa:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.