Αθλητισμος

Παναθηναϊκός και COPA σε μία μοναδική retro συνεργασία

Ειδικές εκδόσεις προϊόντων με την υπογραφή της «πράσινης» ΠΑΕ

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παναθηναϊκός και COPA σε μία μοναδική retro συνεργασία - Ειδικές εκδόσεις προϊόντων με την υπογραφή της «πράσινης» ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει να πρωτοπορεί και προχώρησε σε μία συνεργασία με την εταιρεία COPA, με την οποία δημιούργησαν εμφανίσεις με δόση νοσταλγίας.

Παναθηναϊκός και COPA συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα σύνολο αθλητικών ενδυμάτων υψηλής ποιότητας που ενσωματώνουν την παράδοση και την κληρονομιά του «πράσινου» συλλόγου με μοντέρνο σχεδιασμό και καινοτομία.

Η COPA, γνωστή για την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αγάπη της για το ποδόσφαιρο, έχει επιμεληθεί κάθε εμφάνιση και έχει δημιουργήσει φανέλες που αποπνέουν την ιστορία και το πάθος του συλλόγου.

Το πράσινο και το λευκό χρώμα κυριαρχούν στις εμφανίσεις, που «ντύνουν» με κομψές λεπτομέρειες και σύγχρονα σχέδια. Οι φανέλες είναι φτιαγμένες από υλικά υψηλής ποιότητας ώστε να διατηρούν την αισθητική και την ταυτότητα του Παναθηναϊκού.

Να σημειωθεί πως εκτός από τις εμφανίσεις, η συνεργασία του Παναθηναϊκού με την COPA περιλαμβάνει και μία σειρά από συλλεκτικά ενδύματα για τους φίλους του «τριφυλλιού». Τα εν λόγω προϊόντα είναι επίσης εμπνευσμένα από την πλούσια ιστορία του συλλόγου και προσφέρουν στους φίλους της ομάδας την ευκαιρία να δείξουν την υποστήριξή τους με στυλ και άνεση.

Η συνεργασία των δύο πλευρών συνδυάζει την παράδοση και την κληρονομιά του συλλόγου με την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζουν τα προϊόντα της COPA.

Δείτε όλα τα προϊόντα στο site του Παναθηναϊκού