Αθλητισμος

Το κερασάκι στην τούρτα μιας ουτοπικής καριέρας: Ο Λούκα Μόντριτς θα παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης στα 39 του

Θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου - Καταρρίπτει το ρεκόρ του Πούσκας

62224-137655.jpg
Newsroom
9’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λούκα Μόντριτς: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2025 - Θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου.
Ο Λούκα Μόντριτς συνεχίζει τη σπουδαία του καριέρα με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2025 © EPA/Tolga Akmen

Λούκα Μόντριτς: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2025 - Θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου.

Είναι επίσημο: Ο Λούκα Μόντριτς θα παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης διανύοντας την ηλικία των 39 ετών, αφού ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιό του, μέχρι το 2025. 

Το νέο συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Κροάτης άσος για να βάλει το κερασάκι στην κορυφή μιας ουτοπικής καριέρας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα «ΑS». 

Λούκα Μόντριτς: Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2025 - Θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου.
Με το νέο του συμβόλαιο, ο Λούκα Μόντριτς θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης © EPA/Robert Ghement

Λούκα Μόντριτς: Συνεχίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης και καταρρίπτει ρεκόρ

Με το νέο του συμβόλαιο, ο Λούκα Μόντριτς θα ξεπεράσει τον Φέρεντς Πούσκας και θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου.

Ο Πούσκας έπαιξε σε αγώνα Κυπέλλου σε ηλικία 39 ετών και 36 ημερών κόντρα στη Μπέτις το 1966, ένα ορόσημο που θα ξεπεράσει ο Μόντριτς αν παίξει από τις 17 Οκτωβρίου. 

Ο Λούκα Μόντριτς, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κροατίας και στο Euro 2024, είναι ήδη ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στη LaLiga, αλλά με αυτή την κατάταξη, θα είναι ο μεγαλύτερος σε όλες τις διοργανώσεις.

Διανύοντας τα 38 του χρόνια, που θα γίνουν 39 στις 13 Σεπτεμβρίου, αποδεικνύει ότι έχει ακόμη τη δύναμη  για να συνεχίσει. Και θα το κάνει ακόμα έναν χρόνο. 

Να σημειωθεί ότι ο Λούκα Μόντριτς αποδέχτηκε μείωση μισθού περίπου στο μισό

Luka Modric shares touching moment with journalist who asks him never to retire

Τελευταίο μέλος της «Αγίας Τριάδας» της Ρεάλ Μαδρίτης

Ηγέτης των αποδυτηρίων και υπολογίσιμη μονάδα για τον Κάρλο Αντσελότι σε σημαντικές βραδιές της Ρεάλ, σε μια αγωνιστική χρονιά με περισσότερα από 70 παιχνίδια και με τον σκληρό ανταγωνισμό στις τάξεις της ομάδας, αναμενόμενα ο Λούκα Μόντριτς θα είναι συχνά αναπληρωματικός.

Ο ίδιος ο Κροάτης ποδοσφαιριστής το έχει ξεκαθαρίσει: Αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, έστω και αν παραμένει με τη φιλοδοξία να δείξει ότι μπορεί να είναι πάντα βασικός. 

Κάπως έτσι θα ζήσει την πρώτη του σεζόν μετά τον Τόνι Κρόος, απομένοντας το τελευταίο μέλος της «Αγίας Τριάδας» της Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία αποχώρησε πρώτος ο Κασεμίρο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.