Αθλητισμος

Euro 2024: Το τεράστιο ποσό που πόνταρε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για τον τελικό

Πόσα χρήματα κέρδισε ο Ιρλανδός αθλητής του UFC

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ
Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στοιχημάτισε υπέρ της Ισπανίας στον τελικό του Euro 2024 και κέρδισε © ΕΡΑ/ADAM DAVIS

Euro 2024: Το τεράστιο ποσό που πόνταρε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ για τον τελικό 

Ο γνωστός αθλητής του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έκανε γνωστό πως στοιχημάτισε ένα τεράστιο ποσό για τον τελικό του Euro 2024.

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: «Η Ισπανία θα κερδίσει 3-1 αύριο. Έχω ποντάρει 100.000 ευρώ»

Η Ισπανία επικράτησε της Αγγλίας με 2-1 στον μεγάλο τελικό του Euro 2024 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία της. Και αυτή η νίκη έκανε πλουσιότερο τον ήδη ζάμπλουτο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Ο Ιρλανδός ως γνήσιος hater της Αγγλίας είχε ποντάρει ένα πολύ μεγάλο ποσό στη νίκη της Ισπανίας απέναντι στην Αγγλία και στην και στην κατάκτηση του Euro από την παρέα του Γιαμάλ.

Ο 36χρονος είχε κάνει γνωστό μέσω των social media ότι είχε ποντάρει στον τελικό και προφανώς είχε παίξει να νικήσει η Ισπανία. Το ποσό που έχει καταθέσει μάλιστα ζαλίζει αφού είναι 100.000 ευρώ, ενώ έκανε γνωστό και το πόσα κερδίζει. Συγκεκριμένα, αν η Ισπανία κέρδιζε 3-1 (το στοίχημα που έχει παίξει), θα είχε πάρει δύο εκατομμύρια ευρώ!

«Παιδιά, η Ισπανία θα κερδίσει 3-1 αύριο. Έχω ποντάρει 100.000 ευρώ, το οποίο έδινε 19/1. Αυτό το αποτέλεσμα αν έρθει θα μου δώσει δύο εκατομμύρια ευρώ, όπως θα πάρω και 1.1 εκατομμύρια ευρώ αν απλά κερδίσει η Ισπανία. Το παιχνίδι θα είναι στα γενέθλιά μου. Αύριο. Καλή τύχη και παρακαλώ», ήταν τα λόγια του Ιρλανδού αθλητή.

Με τη νίκη λοιπόν των Ισπανών ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έγινε πλουσιότερος κατά περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Όχι και άσχημα έστω και αν αυτά τα χρήματα για εκείνον μοιάζουν με ψίχουλα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.