Αθλητισμος

Η στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον παραδίδει το έπαθλο του Γουίμπλεντον στον Αλκαράθ

Έγινε δεκτή με standing ovation

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kέιτ Μίντλετον: Η στιγμή που παραδίδει το έπαθλο του Γουίμπλεντον στον Αλκαράθ

Η Κέιτ Mίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας της Βρετανίας, έγινε δεκτή με ένα θερμό χειροκρότημα στο πρωτάθλημα τένις του Γουίμπλεντον την Κυριακή, στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της φέτος, ενώ υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο.

Η λάτρης του τένις Κέιτ Μίντλετον, προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club στο Γουίμπλεντον, φορούσε ένα φωτεινό μοβ φόρεμα καθώς μπήκε στον χώρο με την κόρη της, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, για να παρακολουθήσει τον τελικό του απλού ανδρών μεταξύ του Κάρλος Αλκαράζ και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Φτάνοντας στο βασιλικό θεωρείο του Centre Court για να πάρει τη θέση της, μια ακτινοβόλα Κέιτ χαιρέτησε τους θεατές, μερικοί από τους οποίους κρατούσαν σημαίες Union Jack, που σηκώθηκαν για να επευφημήσουν την άφιξή της.

Αργότερα παρέδωσε το τρόπαιο στον νικητή Αλκαράθ ο οποίος νίκησε τον Τζόκοβιτς στα τρία σετ.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύζυγος του διαδόχου του θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ, υποβλήθηκε σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά τον Ιανουάριο, η οποία αποκάλυψε την παρουσία καρκίνου. Έκτοτε υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία.

Επέστρεψε στα δημόσια καθήκοντά της τον Ιούνιο στο «Trooping the Colour», την ετήσια στρατιωτική παρέλαση για τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, και δήλωσε ότι ελπίζει να παραστεί και σε άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.