Αθλητισμος

Η Εθνική του 2004 ξαναζεί στη Γερμανία το θαύμα της Πορτογαλίας 20 χρόνια μετά

Σήμερα το φιλικό με τους UEFA All Stars - Πού θα δείτε τον αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Εθνική του 2004 ξαναζεί στη Γερμανία το θαύμα της Πορτογαλίας 20 χρόνια μετά
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Εθνική Ελλάδος και Euro 2004: Σήμερα το φιλικό των Legends - Πού θα δείτε τον αγώνα

Είκοσι χρόνια μετά το Euro 2004, οι παίχτες της Εθνικής Ελλάδος που σήκωσαν το ευρωπαϊκό μέσα στην Πορτογαλία συναντιούνται ξανά σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Έσσεν της Γερμανίας, στη γενέτειρα του «ενορχηστρωτή» της επιτυχίας Όττο Ρεχάγκελ.

Όπως ήταν αναμενόμενο δε γινόταν να λείπει από το ξεχωριστό φιλικό ο Γερμανός προπονητής που θα βάλει τα «καλά» του και θα καθίσει ακόμη μια φορά στον πάγκο που έγραψε ιστορία στο Euro 2004.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2m7o6s0c2y1)

Το βράδυ της Πέμπτης (11.7) το «Πειρατικό» με τους Έλληνες διεθνείς θ’ αντιμετωπίσει τους All Stars της UEFA κι άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να αναβιώσουν τις ολόλαμπρες στιγμές που βίωσαν για έναν μήνα στην Πορτογαλία και έκαναν όλη την Ελλάδα να βγει στους δρόμους.

Η ανακοίνωση των Legends:

Όλα είναι έτοιμα για τον σπουδαίο αγώνα των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 απέναντι σε πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η αναμέτρηση, που διεξάγεται με την ευγενική χορηγία της Stoiximan , αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 20 χρόνων από το έπος της Πορτογαλίας και θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 21:00 τοπική / 22:00 ώρα Ελλάδας στο Έσσεν, γενέτειρα και τόπο διαμονής του Όττο Ρεχάγκελ.

Τα ρόστερ των δύο ομάδων

Η ομάδα των Legends 2004 αποτελείται από τους: Αντώνη Νικοπολίδη, Κώστα Χαλκιά, Φάνη Κατεργιαννάκη, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Στέλιο Βενετίδη, Νίκο Νταμπίζα, Τραϊανό Δέλλα, Τάκη Φύσσα, Γιάννη Γκούμα, Μιχάλη Καψή, Άγγελο Μπασινά, Θοδωρή Ζαγοράκη, Κώστα Κατσουράνη, Παντελή Καφέ, Γιώργο Καραγκούνη, Βασίλη Λάκη, Γιώργο Γεωργιάδη, Στέλιο Γιαννακόπουλο, Βασίλη Τσιάρτα, Άγγελο Χαριστέα, Ντέμη Νικολαΐδη, Ζήση Βρύζα και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Την ομάδα των UEFA All Stars απαρτίζουν οι: Ντέιβιντ Τζέιμς, Γενς Λέμαν, Μπακαρί Σανιά, Ρίο Φέρντιναντ, Γουίλιαμ Γκαλάς, Κλοντ Μακελελέ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Λουίς Φίγκο, Σολ Κάμπελ, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πέδρο Παουλέτα, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ρόμπι Κιν, Κριστιάν Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε, Μίκαελ Σιλβέστρ, Μάρκο Ματεράτσι, Μίκαελ Εσιέν, Λουίς Γκαρθία και Πάτρικ Κλάιφερτ.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά την Πέμπτη 11/7, 22:00, (COSMOTE SPORT 1HD & YouTube).

Legends 2004 vs UEFA All Stars (20 Years Legacy Match), Friendly Match | COSMOTE TV

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.