Αθλητισμος

Ο Εμμανουήλ Καραλής τρολάρει τον Τεντόγλου: «Μια μέρα θα μπεις και εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμαν»

Η «αιχμηρή» ατάκα που δημοσίευσε στο Instagram

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εμμανουήλ Καραλής: Επικό τρολάρισμα στον Τεντόγλου - «Μια μέρα θα μπεις και εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμαν»

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής διανύουν ένα σπουδαίο καλοκαίρι με τους δύο αθλητές να σημειώνουν το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Συγκεκριμένα, εδώ και μερικές εβδομάδες ο Καραλής είναι ο κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ καθώς στο πρωτάθλημα του Βόλου πέταξε στα 5.93 μέτρα.

Το μεγάλο απωθημένο του Μίλτου Τεντόγλου

Από την άλλη, το μεγάλο απωθημένο του Μίλτου Τεντόγλου - ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα - είναι το Πανελλήνιο Ρεκόρ που κρατά από το 1982 ο Λούης Τσάτουμας με επίδοση 8,66 μέτρα.

Σε κάθε του δήλωση ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρεται στο απωθημένο του, ενώ στους αγώνες που έγιναν στη Ρώμη πριν μερικούς μήνες, η μοίρα του έπαιξε επικίνδυνο παιχνίδι. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου έφτασε τα 8,65 μέτρα, μια ανάσα από το Πανελλήνιο.

Καραλής και Τεντόγλου σε κοινή τους έξοδο

Καραλής και Τεντόγλου έκαναν κοινή έξοδο για φαγητό και ο αθλητής του άλματος επί κοντώ δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον 26χρονο Ολυμπιονίκη.

Ο «Μανόλο» ανέβασε φωτογραφίες τους στα social media και έγραψε: «Μπορεί να μην έχεις Πανελλήνιο Ρεκόρ (ακόμα) ΑΛΛΑ είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις και εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμεν …να είσαι καλά». Από ό,τι φαίνεται ο Καραλής άφησε τον Τεντόγλου να πληρώσει και μετά τον τρόλαρε με την ανάρτησή του.

Την ανάρτηση σχολίασε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισημαίνοντας τα… ποτά που ήπιαν οι δύο αθλητές γράφοντας «Τους ήπιατε τους χυμούς σας» καθώς οι δύο αθλητές φαίνεται πως απόλαυσαν το κρασί τους.