Αθλητισμος

Πού θα δείτε τους ημιτελικούς Ολλανδία - Αγγλία και Ουρουγουάη - Κολομβία

«Κλειδώνει» και ο δεύτερος φιναλίστ σε Euro 2024 και Copa America

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πού θα δείτε τους ημιτελικούς Ολλανδία - Αγγλία και το Ουρουγουάη - Κολομβία
Πού θα δείτε τους ημιτελικούς Ολλανδία - Αγγλία και το Ουρουγουάη - Κολομβία © EPA

Euro 2024 και Copa America: Πού θα δείτε τους ημιτελικούς - «Κλειδώνει» και ο δεύτερος φιναλίστ 

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι δύο σπουδαίες διοργανώσεις πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Euro 2024 και Copa America βρίσκονται μια στροφή πριν το φινάλε και ήδη Ισπανία και Αργεντίνη θα απολαύσουν τις σημερινές αναμετρήσεις, βλέποντας ποιες ομάδες θα πάρουν το «χρυσό» εισιτήριο για να τις αντιμετωπίσουν στον τελικό.

Σπουδαίος ημιτελικός στο Euro 2024

Πρόγευμα της σημερινής βραδίας είναι η αναμέτρηση στο Euro 2024 μεταξύ της Αγγλίας και της Ολλανδίας. Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε χρόνια, η Ολλανδία και η Αγγλία αναμετρώνται σε ημιτελικό, καθώς οι «οράνιε» είχαν θριαμβεύσει με 3-1 στην παράταση στους «4» του Nations League το 2019. Ένα ζευγάρι που συχνά οδηγείται σε ισορροπία, καθώς απ’ τις 8 αναμετρήσεις τους, οι 5 έχουν λήξει ισόπαλες μετά τα 90 λεπτά.

Cup tree provided by Sofascore

«Θα είναι μια υπέροχη βραδιά την Τετάρτη μεταξύ δύο μεγάλων εθνών, δύο μεγάλων ομάδων. Μια ιστορική βραδιά» προέβλεψε ο Ολλανδός προπονητής, Ρόναλντ Κούμαν, λίγη ώρα αφού η ομάδα του έφτασε στον πρώτο ημιτελικό του EURO μετά το 2004 νικώντας την Τουρκία.

Η Αγγλία, από την άλλη, έφτασε στους «4» για δεύτερη σερί διοργάνωση. «Αν συνεχίσουμε να δείχνουμε πνεύμα και χαρακτήρα, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να τα κερδίσουμε όλα» επεσήμανε απ’ την πλευρά του ο αμυντικός Έζρι Κόνσα, μετά τη νίκη επί της Ελβετίας στη διαδικασία των πέναλτι στα προημιτελικά.

Δύο αήττητες ομάδες αναμετρώνται στο Copa America

Μεγάλη βραδιά και για το Copa America, αφού Ουρουγουάη και Κολομβία δίνουν τη δική τους μάχη για μια θέση στον τελικό, εκεί που περιμένει ήδη η Αργεντινή, η οποίο επιβλήθηκε εύκολα 2-0 του Καναδά στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς ήττα στη διοργάνωση και υπόσχονται μια συναρπαστική αναμέτρηση.

Cup tree provided by Sofascore

Οι αθλητικές μεταδόσεις

22:00 Αγγλία - Ολλανδία /ΕΡΤ1

03:00 Ουρουγουάη - Κολομβία /ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.