Αθλητισμος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχώρησε από συνέντευξη στο BBC ενοχλημένος

Ερωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες στο Γουίμπλεντον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχώρησε από συνέντευξη όταν ερωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες στο Γουίμπλετον © ΕΡΑ/MOHAMMED BADRA

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποχώρησε από συνέντευξη στο BBC ενοχλημένος

Άδοξα τελείωσε η συνέντευξή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο BBC όταν ο δημοσιογράφος επέμενε να τον ρωτάει για τις αποδοκιμασίες στο Γουίμπλετον και την αντίδρασή του.

Νόβακ Τζόκοβιτς: Έχεις άλλη ερώτηση πέραν αυτών που αφορά τους θεατές;

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Σέρβο τενίτσα ήταν μια ερώτηση για το αν η έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του τον βοηθάει να αγωνίζεται καλύτερα.

«Έχεις κάποια άλλη ερώτηση πέραν αυτών που αφορά τους θεατές; Είσαι προσηλωμένος μόνο σε αυτό ή έχεις ερωτήσεις και για το παιχνίδι;» ρώτησε τον δημοσιογράφο ο Νόβακ Τζόκοβιτς εμφανώς ενοχλημένος.

«Αυτή είναι η τρίτη ερώτηση που μου κάνεις γι' αυτό. Έχω πει ό,τι είχα να πω» συνέχισε ο Σέρβος τενίστας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος προσπάθησε να φέρει τη συζήτηση στον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Αυστραλό, Άλεξ ντε Μινόρ, με τον Σέρβο τενίστα να απαντά μόνο «ναι, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας» και να σηκώνεται να φεύγει.

Ο Σέρβος τενίστας με τα 24 Grand Slam δεν έχει φανατικούς θαυμαστές στο κεντρικό κορτ του Wimbledon στο οποίο κάποτε είχε δοκιμάσει το γρασίδι του και του άρεσε. Σε κάθε σημαντικό του παιχνίδι ο κόσμος περιμένει κάποια κίνησή του για να τον αποδοκιμάσει.

Το ματς του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ρούνε

Στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στον Ρούνε που του έδωσε και μια θέση στον προημιτελικό ο Τζόκοβιτς αποδοκιμάστηκε ειδικά προς το τέλος από μερίδα του κόσμου και τους απάντησε στην on court συνέντευξη.

«Σε αυτούς τους ανθρώπους που δείχνουν ασέβεια στον παίκτη, σε εμένα σε αυτή την περίπτωση, good night, good night (τραβώντας τo oο στη λέξη good)» είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας ο Σέρβος και συνέχισε: «Δεν το δέχομαι. Ξέρω ότι φώναζαν υπέρ του Ρούνε, αλλά είναι μια δικαιολογία για να με αποδοκιμάσουν. Ακούστε, είμαι στο tour πάνω από 20 χρόνια, ξέρω όλα τα κόλπα, είναι εντάξει. Θα συγκεντρωθώ στους ανθρώπους που σέβονται, που πληρώνουν εισιτήριο, αγαπούν το τένις και εκτιμούν του παίκτες και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Έχω παίξει σε πιο εχθρικό περιβάλλον, πιστέψτε με, δεν μπορείτε να με αγγίξετε. Αισθάνομαι περίφημα στο court, παίρνω κάθε μέρα ξεχωριστά. Θα προπονηθώ αύριο και θα αναλύσω το ματς».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.