Αθλητισμος

Πού θα δείτε τους σπουδαίους ημιτελικούς Ισπανία-Γαλλία και Αργεντινή-Καναδάς

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα σε Euro 2024 και Copa America

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Euro 2024 και Copa America: Πού θα δείτε τις αναμετρήσεις - Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα σε Euro 2024 και Copa America 

Φτάνοντας στην τελική ευθεία, μια στροφή πριν το τέλος τα πάντα σε Euro 2024 και Copa America είναι αμφίρροπα στους δύο ημιτελικούς.

Πλούσιο είναι το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα την Τρίτη και τα ξημερώματα της Τετάρτης καθώς θα ξεκαθαρίσει ο ένας εκ των δύο φιναλίστ στις δύο διοργανώσης, αρχής γενομένης από το Euro 2024.

Euro 2024: Δύο παραδοσιακές δυνάμεις συγκρόουνται στα ημιτελικά

Οι ημιτελικοί του Euro 2024 ξεκινούν το βράδυ της Τρίτης (9/7) με το τεράστιο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο απ’ τις πλέον παραδοσιακές «δυνάμεις» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου:

Την Ισπανία και τη Γαλλία, οι οποίες θα «κονταροχτυπηθούν» στο Μόναχο, με τον νικητή να πιάνει... θέση στο καταληκτικό ματς της διοργάνωσης.

Στην «Allianz Arena» του Μονάχου αναμετρώνται το βράδυ της Τρίτης (9/7, 22:00) η καλύτερη ομάδα του τουρνουά βάσει αριθμών (Ισπανία) και η πιο «γεμάτη» σε επιλογές ομάδα (Γαλλία) σε έναν ημιτελικό απ’ τα… παλιά.

Cup tree provided by Sofascore

Σπουδαία αναμέτρηση και στο Copa America

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι είναι δυο βήματα μακριά από ένα δεύτερο συνεχόμενο Copa America. Η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει για την κούπα κόντρα σε Ουρουγουάη ή Κολομβία, με τις δυο πολύ καλές ομάδες να παίζουν μεταξύ τους ένα 24ωρο αργότερα.

Cup tree provided by Sofascore

Οι αθλητικές μεταδόσεις

22:00 Ισπανία - Γαλλία /ΕΡΤ1

03:00 Αργεντινή - Καναδάς /ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+