Αθλητισμος

Συγκινεί ο Τόνι Κρόος στο τελευταίο του αντίο: «Eυχαριστώ ποδόσφαιρο, είσαι υπέροχο παιχνίδι»

H ανάρτηση του 34χρονου διεθνή στο instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συγκινεί ο Τόνι Κρόος στο τελευταίο του αντίο: «Eυχαριστώ ποδόσφαιρο, είσαι υπέροχο παιχνίδι»

Το συγκινητικό αντίο του Τόνι Κρόος: «Αυτό ήταν λοιπόν, ευχαριστώ ποδόσφαιρο, είσαι υπέροχο παιχνίδι»

O διάσημος γερμανός ποδοσφαιριστής Τόνι Κρόος αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram, ευχαριστώντας όσους ήταν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2hz9s2pjqtl)

Τόνι Κρόος: Ο τελευταίος του αγώνας στο Euro 2024

Ο 34χρονος Τόνι Κρόος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Euro 2024, με τον Γερμανό ποδοσφαιριστή να αποσύρεται από την ενεργό δράση.

The Greatness of Toni Kroos

Ο σπουδαίος μέσος είχε ανακοινώσει ότι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά το φινάλε του Euro 2024, με τον ίδιο μετά τον αποκλεισμό των «πάντσερ» από τα προημιτελικά της διοργάνωσης να λέει αντίο.

Ο ίδιος θέλησε μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στο instagram να αποχαιρετήσει τον κόσμο το ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας όσους ήταν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Kroos (@toni.kr8s)

Η ανάρτηση του Τόνι Κρόος

«Αυτό ήταν λοιπόν.

Αλλά προτού κάνω ένα διάλειμμα και τουλάχιστον προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι συνέβη τα τελευταία 17 χρόνια, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πω ευχαριστώ σε όλους όσους δέχθηκαν το ποιος είμαι, έτσι όπως είμαι.

Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την άνευ όρων υποστήριξή σας. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και τους προπονητές μου που πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έκαναν πάντα να νιώθω ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν πάντα ειλικρινείς μαζί μου, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος έγινα.

Ευχαριστώ τους μάνατζέρ μου που έγιναν φίλοι. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου.

Ευχαριστώ τον αδερφό μου που ήταν πάντα ο Νο1 θαυμαστής μου. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό μου για να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό - τίποτα καλύτερο να βλέπετε τα παιδιά σας να περηφανεύονται για τον μπαμπά.

Ευχαριστώ την όμορφη γυναίκα μου που είσαι εσύ. Μην αλλάξεις ποτέ. Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς όλους εσάς. Είναι δικό μας.

Και κάτι τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Ευχαριστώ Ποδόσφαιρο! Είσαι υπέροχο παιχνίδι. Και… παρακαλώ! Όβερ».

Ο Τόνι Κρόος στην τεράστια καριέρα του πανηγύρισε μεταξύ άλλων ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, 6 Champions League, 4 πρωταθλήματα Ισπανίας, 3 πρωταθλήματα Γερμανίας, φορώντας τις φανέλες των Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Kroos (@toni.kr8s)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.