Αθλητισμος

Σπανούλης: Ήρθα εδώ για να εκπροσωπήσω με τιμή και περηφάνια την πατρίδα μου

Έδωσε το σύνθημα για νίκη της Ελλάδας και στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπανούλης στο Προουλυμπιακό Τουρνουά: Ήρθα για να εκπροσωπήσω με περηφάνια την πατρίδα μου
Σπανούλης στο Προουλυμπιακό Τουρνουά: Ήρθα για να εκπροσωπήσω με περηφάνια την πατρίδα μου © KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Σπανούλης στο Προουλυμπιακό Τουρνουά: Ήρθα για να εκπροσωπήσω με περηφάνια την πατρίδα μου - Έδωσε το σύνθημα για νίκη της Ελλάδας και στον τελικό 

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την επιβλητική νίκη της Ελλάδας απέναντι στη Σλοβενία, αλλά και τη χημεία που έχει δημιουργηθεί στο «γαλανόλευκο» γκρουπ. Η Εθνική μας ήταν εντυπωσιακή, διέλυσε τη Σλοβενία του Ντόντσιτς και χρειάζεται άλλο ένα βήμα για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού. Ο

προπονητής της Ελλάδας, Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην ΕΡΤ και στάθηκε στα συναισθήματα και τον τρόπο που ήρθε η μεγάλη νίκη.

«Θα το πω τώρα που κερδίσαμε. Ήρθα εδώ για να εκπροσωπήσω με τιμή και περηφάνια την πατρίδα μας. Πρέπει να πάρουμε τη χημεία, την νοοτροπία και την κουλτούρα της Εθνικής ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που βλέπω σε τόσο σύντομο διάστημα. Όλα ξεκινούν από την άμυνα, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Αξίζουν συγχαρητήρια τα παιδιά. Οι παίκτες μου θέλουν πολύ να πετύχουν και έχουν εξαιρετικό I.Q».

Στη συνέχεια τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι το τι δίνει ο καθένας στην ομάδα και ας μην γράφεται στη στατιστική. Θέλω να έχουμε ένα καλό σύνολο με χημεία, ρόλους και να παίζει μόνο για την νίκη. Θέλαμε να βγάλουμε τον Λούκα εκτός παιχνιδιού και να έχουμε τον Γιάννη στην μπάλα. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο Παπαγιάννης μπορεί να σκόραρε 6 πόντους, αλλά έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Τώρα τελικός, περιμένουνε να δούμε με ποιον θα παίξουμε για να προετοιμαστούμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.