Αθλητισμος

Προολυμπιακό Τουρνουά: Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο η Εθνική κόντρα στη Σλοβενία

Τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με την Αίγυπτο - Σε ποια λύση προσανατολίζεται ο Σπανούλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προολυμπιακό Τουρνουά 2024: Χάνει λόγω τραυματισμού τον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με τη Σλοβενία ο Κώστας Αντετοκούνμπο.
Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει τη Σλοβενία η Εθνική μπάσκετ © Eurokinissi/Στέλιος Στεφάνου

Προολυμπιακό Τουρνουά 2024: Χάνει λόγω τραυματισμού τον αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με τη Σλοβενία ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά η εθνική ανδρών μπάσκετ τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Ο αγώνας Ελλάδα - Σλοβενία για το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 17:30.

Προολυμπιακό Τουρνουά 2024: Χάνει τον αγώνα με τη Σλοβενία ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στα μισά της 2ης περιόδου του αγώνα της εθνικής με την Αίγυπτο και δεν επέστρεψε στο παιχνίδι, ώστε να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής.

Όπως προέκυψε λίγη ώρα μετά τη νίκη της εθνικής και την πρόκριση στα ημιτελικά ως πρώτη του Β΄ ομίλου, ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα πρέπει να μείνει εκτός για να μην επιβαρυνθεί, αφού δεν προλαβαίνει το ιατρικό επιτελείο να τον έχει έτοιμο.

Από τη στιγμή που ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα, ο βασικός σέντερ Γιώργος Παπαγιάννης θα κληθεί να αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα απέναντι στους Σλοβένους, με τον Σπανούλη να προσανατολίζεται να στέλνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «5», όταν ο Παπαγιάννης θα παίρνει ανάσες.

Εξάλλου, ο Γιάννης Αντετοκούμπο έπαιξε πεντάρι και στην πρεμιέρα απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία. 

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εξασφαλίζει μόνο η πρώτη του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά, με την εθνική να πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλοβενίας για να ελπίζει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.