Αθλητισμος

Σάσα Βεζένκοφ: Απέρριψε Παναθηναϊκό και ΝΒΑ - Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Mετά από έναν χρόνο πίσω στο Λιμάνι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σάσα Βεζένκοφ: Απέρριψε Παναθηναικό και ΝΒΑ - Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την οριστική του απόφαση φαίνεται να αφήνει πίσω το NBA και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, λέγοντας «ναι» στο ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 3,5 εκατ ευρώ ετησίως.

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν ήθελε να παλεύει για να βρει ρόλο σε ομάδα του NBA και επιστρέφει στον Ολυμπιακό ώστε να ηγηθεί της ομάδας τα επόμενα χρόνια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ζύγισε τα δεδομένα και αποφάσισε να γυρίσει στο λιμάνι της καρδιάς του. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς ετοιμάζεται να υπογράψει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 3.5 εκατομμυρίων ετησίως με διάρκεια μίνιμουμ τέσσερα χρόνια.

Τις επόμενες ώρες, ο Βεζένκοφ θα μείνει ελεύθερος από τους Ράπτορς και θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα στο ρόστερ του, ενώ θα ενισχύσει και τον ελληνικό κορμό του.

Την περασμένη σεζόν σε 42 παιχνίδια με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, o Βεζένκοφ μέτρησε 5.4 πόντους με 37.5% στο τρίποντο, 2.3 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε ρωτήσει για την περίπτωσή του, είχε ενδιαφερθεί, αλλά δεν έφτασε σε σημείο προχωρημένων διαπραγματεύσεων.