Αθλητισμος

Σάσα Βεζένκοφ: Απέρριψε Παναθηναϊκό και ΝΒΑ - Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Mετά από έναν χρόνο πίσω στο Λιμάνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βεζένκοφ λαμπρός οδηγεί τον Ολυμπιακό στη Euroleague
© EUROKINISSI

Σάσα Βεζένκοφ: Απέρριψε Παναθηναικό και ΝΒΑ - Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την οριστική του απόφαση φαίνεται να αφήνει πίσω το NBA και επιστρέφει στον Ολυμπιακό, λέγοντας «ναι» στο ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 3,5 εκατ ευρώ ετησίως.

Ο Σάσα Βεζένκοφ δεν ήθελε να παλεύει για να βρει ρόλο σε ομάδα του NBA και επιστρέφει στον Ολυμπιακό ώστε να ηγηθεί της ομάδας τα επόμενα χρόνια σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ζύγισε τα δεδομένα και αποφάσισε να γυρίσει στο λιμάνι της καρδιάς του. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς ετοιμάζεται να υπογράψει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 3.5 εκατομμυρίων ετησίως με διάρκεια μίνιμουμ τέσσερα χρόνια.

Τις επόμενες ώρες, ο Βεζένκοφ θα μείνει ελεύθερος από τους Ράπτορς και θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα στο ρόστερ του, ενώ θα ενισχύσει και τον ελληνικό κορμό του.

Την περασμένη σεζόν σε 42 παιχνίδια με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, o Βεζένκοφ μέτρησε 5.4 πόντους με 37.5% στο τρίποντο, 2.3 ριμπάουντ και 0.5 ασίστ.

Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε ρωτήσει για την περίπτωσή του, είχε ενδιαφερθεί, αλλά δεν έφτασε σε σημείο προχωρημένων διαπραγματεύσεων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.