Αθλητισμος

Αγχωτική αλλά νικηφόρα πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Γουίμπλετον

Επικράτησε με 3-0 σετ (7-6, 6-4, 7-5) του Τάρο Ντάνιελ (Νο84)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγχωτική αλλά νικηφόρα πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Γουίμπλετον
Αγχωτική αλλά νικηφόρα πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Γουίμπλετον © EPA/TIM IRELAND

Στέφανος Τσιτσιπάς: Νικηφόρα πρεμιέρα στο Γουίμπλετον - Επικράτησε με 3-0 σετ (7-6, 6-4, 7-5) του Τάρο Ντάνιελ (Νο84)

Νικηφόρα, αλλά αγχωτική ήταν η πρεμιέρα των υποχρεώσεων του Στέφανου Τσιτσιπά στο Γουίμπλεντον. Ο Έλληνας τενίστας και Νο11 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε με 3-0 σετ (7-6, 6-4, 7-5) του Τάρο Ντάνιελ (Νο84), στον πρώτο γύρο του φημισμένου γκραν σλαμ και πλέον ετοιμάζεται για το επόμενο εμπόδιο, το οποίο θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Εμίλ Ρουσουβουόρι-Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Αγχωτική αλλά νικηφόρα πρεμιέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Γουίμπλετον

Ο 26χρονος μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση, υπερασπίστηκε στο σερβίς του και με μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ προηγήθηκε με 4-1. Ωστόσο, ο Ντάνιελ αξιοποίησε όλα τα λάθη του Τσιτσιπά που ακολούθησαν και με δικό του σερί 3-0 ισοφάρισε σε 4-4. Οι δύο τενίστες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το τάι μπρέικ, εκεί όπου ο «Tsitsifast» ήταν πιο συγκεντρωμένος, παίρνοντας το πρώτο σετ με 7-6.

Στο δεύτερο σετ ο 26χρονος ήταν πιο αποτελεσματικός, έκανε το μπρέικ στο τρίτο γκέιμ και κρατώντας το δικό του σερβίς έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού με 6-4.

Στο τρίτο σετ τα πάντα ήταν ισορροπημένα μέχρι το 11ο γκέιμ, αλλά σε εκείνο το σημείο μίλησε η εμπειρία του Τσιτσιπά, ο οποίος με μπρέικ έγραψε το 7-5 και πήρε τη νίκη με 3-0, μετά από περίπου δυόμιση ώρες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.