Αθλητισμος

Euro 2024: Τα γκολ και τα highlights της χθεσινής ημέρας

Έπεσε η «αυλαία» για τον Α' όμιλο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Euro 2024: Τα γκολ και τα highlights της χθεσινής ημέρας - Έπεσε η «αυλαία» για τον Α' όμιλο

Η «αυλαία» της φάσης των γκρουπ έπεσε με την 3η αγωνιστική για τον Α' όμιλο του Euro 2024 και βρήκε την Γερμανία να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Νίκλας Φίλκρουγκ (είχε προηγηθεί η Ελβετία στο 28' με τον Εντόι) και με το τελικό 1-1 να στέλνει την «οικοδέσποινα» του Euro 2024 στην επόμενη φάση των νοκ άουτ ως πρώτη και αήττητη, όπως επίσης αήττητη μετά από 3 αγώνες έμεινε και η ομάδα του Μουράτ Γιακίν (2 ισοπαλίες και μία νίκη).

Με 7 βαθμούς η Γερμανία (2 νίκες, μία ισοπαλία) ανάγκασε το κοινό στο γήπεδο της Φρανκφούρτης να την χειροκροτήσει, κυρίως για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες της σε ολόκληρο το 90λεπτο.

«Ζωντανή» παρέμεινε στην υπόθεση πρόκριση η Ουγγαρία, που επικράτησε με 1-0 της Σκωτίας στις καθυστερήσεις σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου που διεξήχθη στη Στουτγκάρδη. Οι Ούγγροι έφτασαν έτσι τους τρεις βαθμούς στον όμιλο και διατηρούν ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση ως καλύτεροι τρίτοι. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσόμποτ.

Δείτε τα highlights των χθεσινών αγώνων στο Debut.gr