Αθλητισμος

Θύμα ληστείας ο Ρομπέρτο Μπάτζιο ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα Ιταλία-Ισπανία

Κακοποιοί εισήλθαν στο σπίτι του - Χτύπησαν στο κεφάλι τον Ιταλό πρώην διεθνή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρομπέρτο Μπάτζιο: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του διάσημου πρώην ποδοσφαιριστή – Δέχθηκε επίθεση όταν προσπάθησε να τους σταματήσει.
Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο έπεσε θύμα ληστείας ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα Ιταλία-Ισπανία © EPA/Claudio Peri

Ρομπέρτο Μπάτζιο: Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Ιταλού πρώην ποδοσφαιριστή - Δέχθηκε επίθεση όταν προσπάθησε να τους σταματήσει.

Ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής Ρομπέρτο Μπάτζιο και η οικογένειά του έπεσαν θύματα ληστείας χθες, Πέμπτη, το βράδυ, ενώ παρακολουθούσαν μέσα στο σπίτι τους τον αγώνα ποδοσφαίρου Ιταλία-Ισπανία για το Euro 2024.

Ρομπέρτο Μπάτζιο: Θύμα ληστείας ο Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής Αλταβίλα Βιτσεντίνα της βόρειας Ιταλίας, όπου διαμένει ο Μπάτζιο, στην κατοικία του πρώην Ιταλού διεθνή φέρεται να εισήλθαν πέντε κακοποιοί.

Ο Μπάτζιο προσπάθησε να τους σταματήσει, αλλά τον χτύπησαν με περίστροφο στο κεφάλι και έκλεισαν όλα τα μέλη της οικογενείας σε ένα δωμάτιο.

Έπειτα από περίπου μια ώρα, όταν οι ληστές είχαν απομακρυνθεί, ο πρώην ποδοσφαιριστής κατάφερε να σπάσει την πόρτα του δωματίου και να καλέσει τους καραμπινιέρους.

Την αλληλεγγύη του στον Ρομπέρτο Μπάτζιο και στην οικογένειά του εξέφρασε, μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της περιφέρειας Βένετο, Λούκα Τζάια, ο οποίος ευχήθηκε να συλληφθούν άμεσα οι υπεύθυνοι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.