Αθλητισμος

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν μου μένουν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, πρέπει να το απολαύσω»

Τι είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραδέχθηκε πως δεν του μένουν πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και τόνισε πως πρέπει να το απολαύσει

Λίγο πριν την έναρξη του Euro 2024, η Πορτογαλία επικράτησε της Ιρλανδίας σε φιλικό με 3-0 με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκει δύο φορές δίχτυα.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, αναφέρθηκε στο μέλλον του στο παιχνίδι, παραδεχόμενος: «Δεν έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο… οπότε πρέπει να το απολαύσω. Είμαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, φαντάσου στο Euro με την Πορτογαλία, νιώθεις περήφανος... είναι ένα όνειρο, όπως όταν ήμουν 20».

Μεταξύ άλλων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη, αλλά πρέπει να ονειρεύεται την κατάκτηση του Euro.

«Είναι καλό να μένουμε προσγειωμένοι, αλλά με το μυαλό μας στον ουρανό, ονειρευόμαστε το EURO. Ονειρευόμαστε και είμαστε έτοιμοι», είπε σε συνέντευξή του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο RTP.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το αν θα μπορούσε η Πορτογαλία να κατακτήσει ξανά το Euro όπως το 2016 είπως πως θα πρέπει να γίνει «βήμα προς βήμα», αλλά «το όνειρο είναι δωρεάν».

«Έχουμε το ταλέντο, αλλά όπως λέω συχνά, το ταλέντο πρέπει να δουλέψει, τίποτα δεν σου δίνεται. Και η ομάδα είναι έτοιμη να δουλέψει», κατέληξε.