Αθλητισμος

Μάλτα - Ελλάδα 0-2: Ντεμπούτο για τέσσερις νέους παίχτες - Πρωταγωνιστής ο Τζόλης

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου έδειξε καλά στοιχεία στην Αυστρία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ποδοσφαιριστες, μπαλα
Ο Τζόλης αναδείχτηκε πρωταγωνιστής στο φιλικό ματς Ελλάδας - Μάλτας © EUROKINISSI

Μάλτα - Ελλάδα 0-2: Ντεμπούτο για τέσσερις νέους παίχτες - Πρωταγωνιστής ο Τζόλης

Με τον Χρήστο Τζόλη να είναι για δεύτερο σερί ματς εξαιρετικός η Εθνική Ελλάδας κέρδισε τη Μάλτα με 2-0 σε φιλικό που διεξήχθη στην Αυστρία με τους Έλληνες διεθνείς να αντιμετωπίζουν σοβαρά την αναμέτρηση και αρκετούς διεθνείς να παίρνουν για πρώτη φορά το χρίσμα.

ποδοσφαιριστες, μπαλα
© EUROKINISSI

Με πρωταγωνιστή τον Τζόλη

Η Εθνική Ελλάδας κέρδισε τη Μάλτα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αυστρία με 2-0 με τα θετικά νέα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να είναι τουλάχιστον τρία.

Το πρώτο πως οι διεθνείς δεν αντιμετώπισαν σαν αγγαρεία την αναμέτρηση και το δεύτερο πως πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους σε επίπεδο Ανδρών οι Τζολάκης, Μανδάς, Τσιγγάρας και Ντόι.

Το τρίτο και ίσως σημαντικότερο, η δεύτερη καλή εμφάνιση του Χρήστου Τζόλη με τη φανέλα με το εθνόσημο, που αυτή τη φορά συνοδεύτηκε και από γκολ με τον Έλληνα εξτρέμ να δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Nations League το οποίο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Τα γκολ για την Ελλάδα πέτυχαν οι Μπακασέτας με πέναλτι και Τζόλης μέσα σε οκτώ λεπτά με την Ελλάδα να είναι καλύτερη στο πρώτο μέρος, να έχει και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ ενώ στο δεύτερο 45λεπτο δεν βρήκε όσες φάσεις έκανε στο πρώτο ημίχρονο.

ΜΑΛΤΑ: Αλ Τούμι, Σο, Ζ. Μουσκάτ, Μποργκ (89' Ταμπόν), Κορμπολάν, Γκουλιαμιέρ, Ν. Μουσκάτ (89' Βέλα), Τεούμα, Καμενζούλ, Μπονγκ (72' Νουόκο), Ντεγκαμπριέλε (46' Ρέιντ).

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης (82' Μανδάς), Σάλιακας (82' Τσιγγάρας), Ρέτσος (73' Ντόι), Κουλιεράκης, Κυριακόπουλος, Μαντάλος (61' Κώτσιρας), Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μασούρας (61' Λημνιός), Τζόλης, Παυλίδης (61' Δουβίκας)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.