Αθλητισμος

Χάνει την πρεμιέρα του Euro 2024 o Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι - Πλήγμα για την Πολωνία

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του 35χρονου επιθετικού στο φιλικό με την Τουρκία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euro 2024: Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χάνει την πρεμιέρα της Πολωνίας στη διοργάνωση - Τραυματίστηκε σε φιλικό και θα λείψει από το ματς με την Ολλανδία.
Ο τραυματισμός του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι υποχρεώνει τον σταρ της Πολωνίας να χάσει τουλάχιστον το πρώτο ματς της ομάδας του στην τελική φάση του Euro 2024 © EPA/Leszek Szymanski

Euro 2024: Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι χάνει την πρεμιέρα της Πολωνίας στη διοργάνωση - Τραυματίστηκε σε φιλικό και θα λείψει από το ματς με την Ολλανδία.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη της Πολωνίας με 2-1 επί της Τουρκίας στη Βαρσοβία χθες, 10 Ιουνίου, στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη του Euro 2024

Euro 2024: Χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Πολωνία στην πρεμιέρα

Ο τραυματισμός του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον μηρό αποδείχθηκε σχετικά σοβαρός και υποχρεώνει τον σταρ της Μπαρτσελόνα να χάσει τουλάχιστον το πρώτο ματς της ομάδας του στην τελική φάση της διοργάνωσης. 

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να μπορέσει ο Ρόμπερτ να παίξει στο δεύτερο ματς με την Αυστρία», ήταν η μάλλον απαισιόδοξη δήλωση του γιατρού της Εθνικής Πολωνίας, Γιάτσεκ Γιαροζέβσκι.

Ο 35χρονος επιθετικός αποχώρησε τραυματίας στο 33ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με την Τουρκία και θα λείψει σίγουρα από το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (16/6) με την Ολλανδία, στο πλαίσιο του 4ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Εκτός πλάνων και ο Μίλικ - Επιστρέφουν Σβιντέρσκι - Νταβίντοβιτς

Το πλήγμα για την Πολωνία γίνεται ακόμη μεγαλύτερο, δεδομένου ότι εκτός πλάνων έχει τεθεί και ο Αρκάντιους Μίλικ, ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο φιλικό με την Ουκρανία και θα χάσει όλη τη διοργάνωση.

Στον αντίποδα, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι και ο Πάβελ Νταβίντοβιτς, οι οποίοι αντιμετώπισαν επίσης προβλήματα κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού, αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις σε 3-4 ημέρες, όπως διαβεβαίωσε ο γιατρός της πολωνικής ομάδας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.