Αθλητισμος

Εθνική Ελλάδας: Σήμερα το φιλικό με την Μάλτα

Στις 19:00 η αναμέτρηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Εθνική Ελλάδας
H Εθνική Ελλάδας © Eurokinissi

Εθνική Ελλάδας: Σήμερα το φιλικό με την Μάλτα - Στις 19:00 η αναμέτρηση

Την Εθνική ομάδα της Μάλτας θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας στην «MGG Arena» του Γκρόντιγκ της Αυστρίας το απόγευμα της Τρίτης (11/06/2024, 19:00), σε φιλικό αγώνα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, ειδικά η ελληνική ομάδα που διάγει τη μετά Πογέτ εποχή της και θα την οδηγήσει ως υπηρεσιακός τεχνικός ο προπονητής των Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Με τη διαδικασία ανεύρεσης του διαδόχου στον πάγκο να έχει παγώσει λόγω των επικείμενων εκλογών στην ΕΠΟ, η «γαλανόλευκη» ομάδα έκανε καλή εμφάνιση την περασμένη Παρασκευή στο «Μπορούσια Παρκ» απέναντι στη διοργανώτρια του EURO 2024, Γερμανία, παρά την ήττα (1-2) στο τέλος του αγώνα.

Ευνοϊκή η παράδοση για την Εθνική Ελλάδας

Η παράδοση είναι ευνοϊκή για την Εθνική Ελλάδας, που σε συνολικά έντεκα παιχνίδια μετρά 7 νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, με τα τέρματα 24-7 υπέρ της. Ωστόσο, η μοναδική νίκη των Μαλτέζων (1975) κόστισε τη μοναδική ήττα της Ελλάδας στον προκριματικό όμιλο του Κυπέλλου Εθνών με Δυτική Γερμανία και Βουλγαρία και τον αποκλεισμό από τα τελικά, καθώς η Ελλάδα υστερούσε στην ισοβαθμία με τους Γερμανούς στην πρώτη θέση.

Η Μάλτα, με προπονητή τον Ιταλό Μικέλε Μαρκολίνι, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό, αν και προέρχεται από την πρόσφατη «φιλική» συντριβή (1-7) απέναντι στην Τσεχία. Η Ελλάδα από την πλευρά της έχει έναν σταθερό κορμό και αυτό τη βοηθά να στέκεται με αξιώσεις απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.