Αθλητισμος

Δακρυσμένος αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης: Το δουλεύω ένα με ενάμιση χρόνο στο μυαλό μου

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη στο «αντίο» του στην «Ένωση»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημήτρης Μελισσανίδης: Δακρυσμένος αποχαιρέτησε την ΑΕΚ - Οι δηλώσεις του στο «αντίο» του στην «Ένωση»

Νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε τον νέο «ισχυρό» άνδρα της «Ένωσης» στη συνέντευξη Τύπου.

Μιλώντας συγκινημένος ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε αρχικά τους λόγους που κατέληξε στον κ. Ηλιόπουλο, υπογραμμίζοντας πως σκεφτόταν την επόμενη μέρα της ομάδας τον τελευταίο ένα με ενάμιση χρόνο.

ΑΕΚ: Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη 

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος. Ήρθαμε να σας παρουσιάσω τον κύριο Ηλιόπουλο. Είναι ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος προστάτης της ομάδας μας. Το σκέφτηκα πολύ, το δουλεύω ένα με ενάμιση χρόνο στο μυαλό μου. Κατέληξα στον Μάριο γιατί ξέρω τον χαρακτήρα του, ξέρω τις φιλοδοξίες του. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. Θα είμαι δίπλα του μέχρι να βρει τον βηματισμό του. Είναι αυτοδημιούργητος, έχει πολλά χρήματα και αισθάνομαι σιγουριά ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια».

«Το ποδόσφαιρο είναι η βάση της κοινωνίας. Κι εγώ πρέπει να είμαι προσεκτικός στη διαδοχή. Θα κριθώ κι εγώ κάποια στιγμή. Είμαι και συγκινημένος. Πρέπει να πω όμως ότι η απόφαση που έχω πάρει είναι η σωστή. Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης. Παραλαμβάνει ένα κλαμπ με πολλή υγεία και ικανά στελέχη. Ένα αθλητικό κέντρο, τα δύο Μουσεία και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας γιατί το γήπεδο ανήκει στον Ερασιτέχνη και από τα έσοδά του συντηρείται ο Ερασιτέχνης και τα τμήματά του».