Αθλητισμος

Μάριος Ηλιόπουλος: Θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα

Ποιος είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος
Μάριος Ηλιόπουλος: Θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα © ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μάριος Ηλιόπουλος: Ποιος είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ - Οι πρώτες του δηλώσεις 

«Μεγάλη τιμή, μεγάλη ημέρα σήμερα, στον... ναό της ΑΕΚ. Αυτόν τον... ναό μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορούσε να τον τελειώσει με όλα όσα συνέβησαν και όλες τις τρικλοποδιές που δέχτηκε. Ο μεγαλύτερος παράγοντας που πέρασε από το ποδόσφαιρο τα τελευταία 30 χρόνια, μια χαρισματική φυσιογνωμία και ένας κολοσσός που θα μείνει στην Ιστορία ως ευεργέτης της ΑΕΚ,» δήλωσε ο Μάριος Ηλιόπουλος, κατά την παρουσίασή του ως νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Και πρόσθεσε: «Μου έκανε την τιμή να μου παραχωρήσει την ΑΕΚ η οποία , όπως μου έλεγε συχνά, είναι ένα από τα παιδιά του. Προσωπικά έχω δεσμευτεί ότι έχω όραμα και για τις ακαδημίες και είναι το κομμάτι που θέλουμε να επενδύσουμε, κάτι που δεν ειναι σύνηθες στην Ελλάδα, πλην εξαιρέσεων.

Μάριος Ηλιόπουλος και Δημήτρης Μελισσανίδης
Ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξη Τύπου © ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Μάριος Ηλιόπουλος: Θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα

»Πάντα στη ζωή μου επεδίωκα την επίτευξη του οράματος. Με τη βοήθεια του Θεού και του σύμπαντος έχω πετύχει κάποια από αυτά που οραματίστηκα. Με τη seajet ξεκινήσαμε σα μικρή εταιρία και σήμερα είναι ο βασικός πυλώνας του ελληνικού τουρισμού, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας για τον εισερχόμενο τουρισμό.

»Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα, αλλά να είμαι αρχιστράτηγος στη δύσκολη μαχη που είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να θυμόμαστε τις ρίζες μας και η ΑΕΚ είναι η ομάδα με την πιο ένδοξη ιστορία. Είναι συνδεδεμένη με την ψυχή όλων των Ελλήνων. Θα δώσω την ψυχή μου, το μυαλό μου, την αντίληψη μου, το είναι μου, γιατί η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ιδέα που πρέπει να κρατάμε φυλαχτό. Ζήτω η ΑΕΚ!».

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος που αναλαμβάνει χρέη προέδρου στην ΑΕΚ

Ο Μάριος Ηλιόπουλος αντικαθιστά τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην «πρώτη» θέση της ΑΕΚ και αποτελεί τον νούμερο ένα εφοπλιστή στον τομέα της ακτοπλοΐας, όντας ο ιδιοκτήτης της πανίσχυρης Seajets, που διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων στο Αιγαίο.

Το κοινωνικό έργο του Ηλιόπουλου

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει να επιδείξει και φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσφέρει βοήθεια με πλοίο της Seajets στην πυρκαγιά στο Μάτι διασώζοντας συνανθρώπους μας. Μάλιστα είχε διοργανώσει εκδήλωση στο Tera Jet το οποίο φιλοξένησε 500 παιδιά πυρόπληκτων οικογενειών, ενώ προσέφερε το 10% του εισιτηρίου από και προς το λιμάνι της Ραφήνας με το Tera Jet από τις 26 Ιουλίου μέχρι το τέλος της σεζόν του 2018 για την ανοικοδόμηση των σπιτιών στο «Μάτι».

Το πάθος του με τους αγώνες ράλι

Εκτός από τη δουλειά του, ως επιτυχημένος εφοπλιστής, ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει πάθος και με τα γρήγορα αυτοκίνητα. Έχει συμμετάσχει σε αγώνες ταχύτητας και έχει κατακτήσει πρωταθλήματα στις αναβάσεις. Από νεαρή ηλικία ασχολιόταν με τους αγώνες ράλι και έφτασε να παίρνει μέρος σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πηγή: Gazzetta

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.