Αθλητισμος

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Μάικ Τζέιμς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός: Κλείνει τον Μάικ Τζέιμς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα
Ολυμπιακός: Κλείνει τον Μάικ Τζέιμς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα © Eurokinissi

Ολυμπιακός: Κλείνει τον Μάικ Τζέιμς σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα - Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι επικεντρωμένος στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τα σενάρια για την επόμενη χρονιά ολοένα και αυξάνονται.

Συγκεκριμένα, ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον Μάικ Τζέιμς και αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του την επόμενη σεζόν.

Ο Μάικ Τζέιμς έχει στα χέρια του πρόταση από τη Μονακό για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει και μάλιστα η πρόθεση του είναι ξεκάθαρη, αφού θέλει να φύγει από το Πριγκιπάτο.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ για Ολυμπιακό και Μάικ Τζέιμς

Δημοσίευμα του ισπανικού Μέσου «relevo» αναφέρει ότι ο Μάικ Τζέιμς πήρε την απόφαση για το μέλλον του και φεύγει οριστικά από τη Μονακό.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τζέιμς βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Για τον Αμερικανό γκαρντ είχε δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον οι «ερυθρόλευκοι» και το περσινό καλοκαίρι, αλλά τότε είχε συμβόλαιο με τη Μονακό και δεν είχε μπορέσει να φύγει.

Ενδιαφέρον για τον Τζέιμς είχε δείξει τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η Μπαρτσελόνα που φαίνεται, όμως, να έχουν κάνει πίσω, ενώ δεν αποκλείεται η Μπασκόνια να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον παίκτη. Όπως αναφέρει το «relevo» Ολυμπιακός και Τζέιμς αναμένεται να συνεχίσουν μαζί την επόμενη σεζόν.

Η προσθήκη του Τζέιμς, ωστόσο δημιουργεί πρόβλημα στον Ντόρσεϊ με τον οποίο ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι σε συζητήσεις εδώ και αρκετές ημέρες. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να ωφεληθεί από αυτό το ντόμινο και να αποκτήσει τον Ντόρσεϊ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.