Αθλητισμος

Γιαννακόπουλος: 8/18 αθλητές της Εθνικής είναι του Παναθηναϊκού

Η ανάρτησή του στο Instagram για τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Δημήτρης Γιαννακόπουλος
O Δημήτρης Γιαννακόπουλος © Eurokinissi/Μάρκος Χουζούρης

Γιαννακόπουλος: Η ανάρτησή του στο Instagram για τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας

Το τρίτο ημίχρονο μετά το πέρας του 2ου τελικού Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού συνεχίζεται και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις κλήσεις τις Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Δήμητρης Γιαννακόπουλος: Η ανάρτηση στο Instagram

Η πρώτη αναφορά του, είχε να κάνει με τις κλήσεις της Εθνικής μπάσκετ, όπου έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram: «8/18 αθλητές της Εθνικής είναι του Παναθηναϊκού, της ομάδας που όπου την πετυχαίνουν οι εκλεκτοί της ΕΟΚ… (ή έστω προσπαθούν)».

Στη συνέχεια, με νέο story αναφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας: «Θα μπορούσατε, αφού λέτε και θα χρησιμοποιήσω αυτολεξεί αυτά που είπατε, ότι σας εκθέτει η κυρία Τσαρούχα, ο κύριος Παπαπέτρου και ο κύριος Πιτσίλκας, σημαίνει ότι τα ξέρατε, γιατί τα ξέρατε. Αφού λοιπόν επιλέξατε να μην τους τιμωρήσετε, όπως θα έπρεπε, από τη στιγμή που σας εκθέτουν, γιατί για να σας εκθέτουν, κάτι κακό μάλλον κάνουν, κάτι κακό ξέρετε, που ξέρω και εγώ.

Από τη στιγμή που επιλέξατε αυτό το δρόμο, πάμε με αυτό το δρόμο. Εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Εγώ ήθελα να διορθωθούν όλα ήσυχα και ωραία. Από τη στιγμή που δε θέλετε να διορθωθούν όλα ήσυχα και ωραία, θα διορθωθούν όλα δημόσια. Καλή συνέχεια, καλημέρα, καλή Κυριακή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.