Αθλητισμος

Ολυμπιακός: Σε όλη τη χώρα τα τρόπαια Conference και Youth League

Το ταξίδι των τροπαίων ξεκινά το Σάββατο (8/6) από την Αίγινα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακός: Σε όλη τη χώρα τα τρόπαια Conference και Youth League - Το ταξίδι των τροπαίων ξεκινά το Σάββατο (8/6) από την Αίγινα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πανηγυρίζει για την κατάκτηση του τροπαίου στο Europa Conference League, αλλά και του Youth League.

Μάλιστα η ΠΑΕ του Πειραιά ανακοίνωσε πως οι φίλοι του Ολυμπιακού από τον Εβρο μέχρι και την Κρήτη θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σεζόν 2023-2024 γράφτηκε με «χρυσά» γράμματα στην πλούσια και γεμάτη τίτλους Ιστορία του Ολυμπιακού μας. Τα βαρύτιμα τρόπαια του Conference League και του Youth League θα «ταξιδέψουν» από τον Εβρο μέχρι και την Κρήτη, με σκοπό να βρεθούν κοντά στους φιλάθλους μας σε όλη τη χώρα.

Το ταξίδι των τροπαίων ξεκινά το Σάββατο (8/6) από την Αίγινα. Θα υπάρχει συνεχής και έγκαιρη ενημέρωση στους φιλάθλους μας για το ταξίδι των τροπαίων, ώστε να μπορούν να τα δουν και να φωτογραφηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία που θα εκτίθενται».

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το νέο σήμα με το αστέρι του Conference

Ο Ολυμπιακός προ λίγων ημερών πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League, τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας.

Και αυτή η σπουδαία διάκριση δεν θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί στο λογότυπο της ομάδας. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι το πρωί της Παρασκευής (7/6) παρουσίασαν το νέο τους σήμα.

Από την μία, λοιπόν, βρίσκονται τα τέσσερα αστέρα που συμβολίζουν τα 47 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός αλλά στο κέντρο και με μεγαλύτερο μέγεθος και περίγραμμα υπάρχει ένα μεγάλο άστρο για την κατάκτηση του Conference League.

«Υπερήφανοι για τον Ολυμπιακό μας, υπερήφανοι για τα 47 πρωταθλήματά μας, υπερήφανοι για το πρώτο ματς ευρωπαίκό τρόπαιο» έγραψε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media για το νέο σήμα.