Αθλητισμος

Κιλιάν Εμπαπέ: Το πρωτοσέλιδο της «Equipe» για τον Γάλλο σταρ

«Hala Mbappé!» έγραφε στην πρώτη της σελίδα η γαλλική εφημερίδα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κιλιάν Εμπαπέ: Το πρωτοσέλιδο της «Equipe» για τον Γάλλο σταρ - «Hala Mbappé!» έγραφε στην πρώτη της σελίδα η γαλλική εφημερίδα

Μετά από περισσότερα από επτά χρόνια φημών και αμοιβαίων επιθυμιών, ο Γάλλος αστέρας του ποδοσφαίρου Κιλιάν Εμπαπέ υπέγραψε τη Δευτέρα (3/6) για πέντε χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον σύλλογο που ονειρευόταν από παιδί.

Ήταν ένας αναπόφευκτος «γάμος». Σε ένα δελτίο Τύπου που περίμεναν όλη την ημέρα οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι, η Ρεάλ Μαδρίτης επισημοποίησε την άφιξη «για τις επόμενες πέντε σεζόν» του νέου της «Galacticο», τον οποίο προσπαθούσε εδώ και πολλά χρόνια να αποκτήσει από το Παρίσι.

Όπως είναι αναμενόμενο ο ποδοσφαιρικός πλανήτης και όχι μόνο ασχολείται με τη μεταγραφή του Γάλλου επιθετικού με τη γαλλική «Equipe» να αλλάζει ρότα..προς τα ισπανικά. Με τίτλο «Hala Mbappé!» μοιράζεται την είδηση ​​της υπογραφής του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης.


«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε επίσημα χθες το βράδυ την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ για τα επόμενα πέντε χρόνια. Είναι η αρχή μιας νέας ιστορίας για τον Γάλλο επιθετικό, που φτάνει στο κλαμπ των ονείρων του», αναφέρει στον υπότιτλο η «Equipe».

Στα social media η έγκριτη γαλλική εφημερίδα δημοσίευσε επίσης και το εξής μήνυμα:: «Όταν ήταν παιδί, ο Κιλιάν Εμπαπέ είχε αφίσες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο δωμάτιό του... Την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!».