Αθλητισμος

Τελικός Champions League: Μάχη της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ στο Λονδίνο - Σέντρα στις 22:00

H ενδεκάδα των Μαδριλένων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2 ποδοσφαιριστες
Ο Κρόος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά απόψε με την φανέλα της Ρεάλ © ΕΡΑ/JAVIER LIZON

Τελικός Champions League: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης - H ενδεκάδα των Μαδριλένων

Ο Κάρλο Αντσελότι ανακοίνωσε την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η Ρεάλ κόντρα στην Ντόρτμουντ διεκδικώντας το 15ο τρόπαιο Champions League στην ιστορία της.

Champions League: Η Ρεάλ στον τελικό του Γουέμπλεϊ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στον τελικό του Γουέμπλεϊ αποκλείοντας κατά σειρά στις νοκ-άουτ φάσεις του Champions League τις Λειψία, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν και τώρα έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση: να νικήσει την Ντόρτμουντ και να πανηγυρίσει την ένατη σερί νίκη σε τελικό και να φτάσει τις 15 κατακτήσεις.

Οι Μερένγκες γνωστοποίησαν την ενδεκάδα τους για τον τελικό 2,5 ώρες πριν από την έναρξη του σπουδαίου τελικού. Ο Κουρτουά θα είναι κάτω από την εστία λόγω της ίωσης που ταλαιπωρεί τον Λούνιν, ο Καμαβινγκά πήρε τη θέση του τραυματία Τσουαμενί στον άξονα ενώ ο Κρόος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με την φανέλα της Ρεάλ στο αποχαιρετιστήριο επίσημο παιχνίδι του σε συλλογικό επίπεδο.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Κρόος, Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Οι αναπληρωματικοί: Λούνιν, Κέπα, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μόντριτς, Χοσέλου, Λούκας Βάθκεθ, Τσουαμενί, Θεμπάγιος, Φραν Γκαρθία, Μπραχίμ Ντίαθ, Γκιουλέρ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.