Αθλητισμος

Η θερμή αγκαλιά του Βαλβέρδε με τον Μεντιλίμπαρ

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε για τη δική του «ελληνική» εμπειρία κάνοντας λόγο για συγκινητικές στιγμές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η θερμή αγκαλιά του Βαλβέρδε με τον Μεντιλίμπαρ
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Mεντιλίμπαρ: Η θερμή αγκαλιά με τον Βαλβέρδε

Στην Αθήνα ταξίδεψε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα, ενόψει του τελικού του Europa Conference League.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Αθλέτικ Μπιλμπάο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Μάρκο Σίλβα στην «OPAP Arena», αλλά και με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Οι δυο άνδρες τα είπαν λίγο πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα και μοιράστηκαν μια αγκαλιά που απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό.

O Βάσκος προπονητής βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού το 2008-2009 και στις σεζόν 2010-2012 , έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δυο κύπελλα με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Για την παρουσία του στην Ελλάδα για τον τελικό του Ολυμπιακού: «Είναι πραγματικά συγκινητικό που βρίσκομαι εδώ. Είναι συγκινητικό αυτό που ζω εδώ. Πέρασα εδώ τρία υπέροχα χρόνια και συγκινούμαι που ο κόσμος με θυμάται έτσι».

Για τη Μαρίνα Τσαλή (σ.σ. τη μεταφράστρια της ομάδας): «Είναι η καλύτερη προπονητής (σ.σ. γέλια), έχει μάθει όλα τα μυστικά. Μπορεί να γίνει και προπονήτρια…».

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Είμαι χαρούμενος για εκείνον. Οι Βάσκοι προπονητές και ο Ολυμπιακός έχουν μια πολύ δυνατή σχέση. Η ομάδα ταιριάζει με τον τρόπο που προπονούμε, οπότε έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση».

Για το αν θα πανηγυρίσει τα γκολ: «Μακάρι να πανηγυρίσω γκολ του Ολυμπιακού σήμερα, τα γκολ που θα μείνουν στην ιστορία. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τον Ολυμπιακό, βέβαια μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αλλά ελπίζω πραγματικά να βγούμε νικητές.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι πανέμορφο αυτό που νιώθω όταν έρχομαι εδώ. Πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους για την αγάπη που μού δείχνουν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.