Αθλητισμος

Οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ίσως βρίσκονται στον τελικό του Conference League

Τι αναφέρει απεσταλμένος της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τελικός του Conference League στην Αθήνα
Europa Conference League © EUROKINISSI

Europa Conference League: Υπόνοιες για παρουσία οπαδών ΑΕΚ και Παναθηναϊκού - Τι αναφέρει απεσταλμένος της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport»

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα κινούνται στους ρυθμούς του τελικού Europa Conference League. Η ομάδα του Πειραιά έχει απόψε ραντεβού με την ιστορία της καθώς κυνηγά το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο. Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» αναμένεται να είναι συγκλονιστική καθώς ο κόσμος και των δύο ομάδων αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών.

Ο απεσταλμένος της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» μίλησε για τον μεγάλο τελικό αλλά και στα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική αστυνομία για τον τελικό, με 6.000 αστυνομικούς.

Ωστόσο, τονίζει πως υπάρχει κίνδυνος να βρίσκονται στην «OPAP Arena», οπαδοί της ΑΕΚ ή του Παναθηναϊκού, καθώς αρκετά εισιτήρια του τελικού μπορεί να έχουν καταλήξει στα χέρια τους. Έτσι, θα βρεθούν στο γήπεδο με μπλούζες «βιόλα» για να φωνάξουν κατά του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στο τέλος του άρθρου του αναφέρει πως στην Ελλάδα έχουν έρθει και Ιταλοί αστυνομικοί για να βοηθήσουν την κατάσταση ενόψει του τελικού του Conference League.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.