Αθλητισμος

Georgie Campbell: Τζόκεϊ αλόγων σκοτώθηκε σε αγώνες

H 36χρονή εξέπνευσε σχεδόν ακαριαία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Georgie Campbell: Αναβάτης αλόγων σκοτώθηκε σε αγώνες
© EPA/SHAWN THEW

Georgie Campbell: Τζόκεϊ αλόγων σκοτώθηκε σε αγώνες

Η τζόκεϊ Georgie Campbell πέθανε μετά τον αγώνα της τέταρτης και τελευταίας ημέρας των Bicton International Horse Trials στο Devon την Κυριακή.

Η 36χρονη και το άλογό της Global Quest έπεσαν σε νερό σε έναν φράχτη στη διαδρομή cross-country, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Horse and Hound. Η Campbell δεν μπόρεσε να σωθεί παρά τις προσπάθειες των ιατρών που έφτασαν αμέσως στο σημείο, ανέφερε ο διοικητικός οργανισμός British Eventing.

Σε δήλωση του οργανισμού αναφέρεται:«Με βαθύτατη λύπη ανακοινώνουμε ότι η Georgie Campbell (GBR) υπέστη θανατηφόρο ατύχημα ενώ αγωνιζόταν στις Διεθνείς Ιππικές Δοκιμασίες Bicton στο Devon της Αγγλίας την Κυριακή 26 Μαΐου 2024. Οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα παρευρέθηκαν αμέσως μετά την πτώση της στον φράχτη 5β, ωστόσο, δυστυχώς, δεν μπόρεσε να σωθεί».

Η Campbell ήταν δύο ετών όταν διδάχθηκε ιππασία από τη μητέρα της Debbie, πρώην αναβάτης αντοχής της Μεγάλης Βρετανίας, στο Κεντ και αρχικά ήταν ανάβτης επίδειξης πριν στραφεί στην ιππασία.

Στην εφηβεία της ήταν υποψήφια για τη βρετανική ομάδα νέων και έκανε το ντεμπούτο της με πέντε αστέρια το 2009. Προχώρησε γρήγορα, εκπροσωπώντας τη Μεγάλη Βρετανία πολλές φορές σε ομάδες του Κυπέλλου Εθνών. Το 2010, η Campbell κέρδισε το βραβείο για την υψηλότερη θέση κάτω των 25 ετών στο British Open στο Gatcombe.

Πηγή: BBC

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.