Αθλητισμος

Ολυμπιακός: «Κοκκίνησε» το Ελ. Βενιζέλος μετά το ιστορικό διπλό απέναντι στην Άστον Βίλα

Μοναδική υποδοχή στον Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του από τους οπαδούς

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακός: Η αποθεωτική υποδοχή στον Μεντιλίμπαρ και τους ποδοσφαιριστές του από τους οπαδούς στο «Ελ. Βενιζέλος»

Αποθεωτική ήταν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής η υποδοχή των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» μετά τον θρίαμβο του 4-2 επί της Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League.

Εκατοντάδες οπαδοί των ερυθρόλευκων βρέθηκαν στο αεροδρόμιο λίγο πριν τις 08:00 όπου την τιμητική του είχε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής βραδιάς, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αλλά και ο «στρατηγός» του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ολυμπιακός: Η αποθεωτική υποδοχή στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος» 

Δείτε φωτογραφίες από την αποθεωτική υποδοχή του Ολυμπιακού στο «Ελεύθεριος Βενιζέλος»:

Ολυμπιακός: Αποθέωση από τους φιλάθλους των «κόκκινων» © ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
© ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
© ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Ολυμπιακός: Αποθέωση από τους φιλάθλους των «κόκκινων» © ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Κόντρα στην 4η ομάδα της εφετινής Premier League, ο Ολυμπιακός άριστα στημένος τακτικά και παρά τα μικρολαθάκια του, επέβαλλε το δικό του τέμπο και πήρε ένα ιστορικό διπλό, χάρις το χατ-τρικ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί (16’, 28’, 56’ πέν.) και το γκολ του Σαντιάγο Έσε (67’). Η Βίλα ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2 με τους Γουότκινς (45’+1’) και Ντιαμπί (52’), έχασε πέναλτι (δοκάρι κι άουτ) με τον Ντίαζ, όμως η βραδιά ήταν κατακόκκινη. Και σε μία εβδομάδα (9/5, 22:00) στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός έχει την ιστορική ευκαιρία να «σφραγίσει» για πρώτη φορά στην Ιστορία του την πρόκριση σε τελική ευρωπαϊκής διοργάνωσης.