Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: «Να σταματήσουμε αντιπάλους με την άμυνά μας»

Τι είπε ο Greek Freak μετά τη νίκη επί των Σέλτικς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antetokounmpo

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ικανοποίηση μετά τη νίκη επί των Σέλτικς - Τι είπε ο Greek Freak μετά το ματς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα συντρίβοντας τους Μπόστον Σέλτικς με 135-102 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε διστάσει να κάνει κριτική σε όλη την ομάδα για τα αρνητικά αποτελέσματα του 2024.

Ωστόσο, μετά τη σπουδαία νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπόστον Σέλτικς, τόνισε ότι αυτή η εμφάνιση πρέπει να αποτελέσει «μπούσουλα» για την συνέχεια.

«Είχαμε μεγαλύτερο πάθος φτάνοντας στον αγώνα με τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Αν δεν παίζεις καλά με τους Σέλτικς, μπορεί να ξεφτιλιστείς. Είχαμε έναν σεβασμό ή έναν φόβο, αν θέλετε. Ξέραμε πως έπρεπε να εμφανιστούμε καλύτεροι. Χθες κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί, βγάλαμε ενέργεια και καλύπταμε ο ένας τον άλλο, δεν επιτρέψαμε στους Σέλτικς να εκτελέσουν πολλά ελεύθερα τρίποντα.

Θα πρέπει να είμαστε σε μεγαλύτερη εγρήγορση γενικά, δεν πρέπει να εμφανίζουμε τέτοιο πρόσωπο μόνο όταν αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα. Η προσπάθεια πρέπει να είναι εκεί κάθε βραδιά. Νιώθω ότι μετά από αυτή τη νίκη η ομάδα ήρθε πιο κοντά. Η χημεία μας είναι καλύτερη, πιστεύουμε ο ένας τον άλλο και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό.

Πρέπει να παίξουμε άμυνα για να κερδίσουμε σε υψηλό επίπεδο. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα, θα πρέπει να σταματήσουμε αντιπάλους με την άμυνά μας. Είχαμε κερδίσει τους Νετς του Ντουράντ και του Ίρβινγκ δεχόμενοι 83 πόντους. Αυτή τη στιγμή η άμυνά μας δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά μπορεί να γίνει καλύτερη. Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορεί να βελτιωθεί».

“I feel like we needed this.” Giannis Antetokounmpo Postgame Press Conference | 1.11.24

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.