Αθλητισμος

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa Conference League

Την Δευτέρα η κλήρωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ © Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στο Europa Conference League - Την Δευτέρα η κλήρωση

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Europa Conference League και πλέον απλά περιμένει το τέλος των playoffs για να μάθει τον αντίπαλό του.

Ωστόσο, χθες πήρε μία πρώτη εικόνα από τις ομάδες που θα βρεθεί μαζί τους στην κλήρωση για τη φάση των 16 του Europa Conference League.

Να σημειωθεί πως κλήρωση των playoffs για τη φάση των 16 θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα. Ωστόσο, η κλήρωση του ΠΑΟΚ θα γίνει την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στις 13:00 στη Νιόν της Ελβετίας. Εκεί, ο «δικέφαλος» θα κληρωθεί με τον νικητή των playoffs για τη φάση των «16», όπου θα τεθούν αντιμέτωπες ομάδες που υποβιβάζονται από το Europa League και ομάδες που τερμάτισαν στη 2η θέση των ομίλων του Europa Conference League.

Στο πρώτο «γκρουπ» ανήκουν οι Ολυμπιακός, Άγιαξ, Μπέτις, Στουρμ, Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, Μακάμπι Χάιφα, Σερβέτ και Μόλντε.

Στο δεύτερο «γκρουπ» ανήκουν οι Σλόβαν, Γάνδη, Ντίναμο Ζάγκρεμπ, Μπόντο Γκλιμτ, Λέγκια, Φερεντσβάρος, Άιντραχτ και Λουντογκόρετς.

Να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ και όλοι οι νικητές των ομίλων θα θεωρούνται στην κλήρωση των «16» ως οι ισχυροί. Το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» θα γίνει στις 7 Μαρτίου στην έδρα του ισχυρού και το δεύτερο παιχνίδι, μία εβδομάδα αργότερα, στις 14 του μήνα, θα διεξαχθεί στην έδρα του αντιπάλου του ΠΑΟΚ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.