Αθλητισμος

Δολοφονία Κατσουρή: Αποθεώθηκαν στην επιστροφή τους οι Κροάτες οπαδοί που αποφυλακίστηκαν από την Ελλάδα

Συνολικά έχουν αφεθεί 30 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Κατσουρή: Αποθεώθηκαν στην επιστροφή τους οι Κροάτες οπαδοί που αποφυλακίστηκαν από την Ελλάδα
Δολοφονία Κατσουρή: Αποθεώθηκαν στην επιστροφή τους οι Κροάτες οπαδοί που αποφυλακίστηκαν από την Ελλάδα © Instagram/danas.hr

Δολοφονία Κατσουρή: Αποθεώθηκαν κατά την επιστροφή τους οι Κροάτες οπαδοί - Συνολικά έχουν αφεθεί 30 Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Σήμερα το πρωί επέστρεψαν στη χώρα τους οι πρώτοι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που αποφυλακίστηκαν από τις φυλακές στην Ελλάδα για πιθανή εμπλοκή τους στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα μέλη των Bad Blue Boys (έτσι ονομάζονται οι φανατικοί οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ) τους περίμεναν τις πρώτες πρωινές ώρες και ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν και να φωνάζουν συνθήματα. Τους υποδέχθηκαν με καπνογόνα υπό τις ιαχές συνθημάτων της ομάδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danas.hr (@danas.hr_)

30 Κροάτες οπαδοί έχουν αποφυλακιστεί

Άλλοι δέκα οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι τον περασμένο Αύγουστο για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποφυλακίζονται με διατάξεις των ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση.

Μετά τους πρώτους 20 Κροάτες, οι αιτήσεις των οποίων για έξοδό τους από τη φυλακή έγιναν δεκτές, άλλοι δέκα συμπατριώτες τους θα περάσουν την πύλη εξόδου των φυλακών με την επιβολή του όρου να μην εισέλθουν στη χώρα για παρακολούθηση αγώνα, καθώς και με την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης.

Συνολικά, αιτήσεις άρσης της προσωρινής κράτησής τους είχαν υποβάλει 95 κατηγορούμενοι.

Οι αιτήσεις των υπολοίπων 65 αλλοδαπών θα κριθούν τις επόμενες ώρες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.