Αθλητισμος

Μαρινάκης: Προσφέρει πάνω από 10 εκατ. ευρώ για τη Ρίο Άβε

Τι αναφέρει σε δημοσίευμα της η πορτογαλική A' Bola

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
TRENDS Βαγγέλης Μαρινάκης: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα – Ακόμα καλύτερα αν είχαν προκριθεί στο Champions League οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός»
TRENDS Βαγγέλης Μαρινάκης: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα – Ακόμα καλύτερα αν είχαν προκριθεί στο Champions League οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός»

Σε σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική A' Bola αναφέρει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική A’ Bola δίνει περισσότερες πληροφορίες για το ενδιαφέρον που έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες του Βαγγέλη Μαρινάκη να επενδύσει στη Ρίο Άβε.

Σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο ισχυρός άντρας των ερυθρολεύκων και τη Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρεται ένα μέρος του ποσού θα διατεθεί άμεσα για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας, ένα άλλο θα διατεθεί για την ενίσχυση της ομάδας και το τρίτο για τη βελτίωση των υποδομών του συλλόγου στο προπονητικό κέντρο και στο γήπεδο.

Όλα θα κριθούν τη Κυριακή (19.11) αν ψηφιστεί υπέρ από τη γενική συνέλευση των στελεχών της ομάδας για αλλαγή του εταιρικού μοντέλου. Μαρινάκης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.