Αθλητισμος

Μίλτος Τεντόγλου: Αποθέωση στο Twitter μετά το άλμα στα 8,41μ. και την «απάντηση» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία

«Τους τέντωσε»

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος στο άλμα εις μήκος και δεν σταματά να δίνει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος στο άλμα εις μήκος και δεν σταματά να δίνει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν © EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδωσε απαντήσεις, σημειώνοντας φέτος την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με το άλμα του στα 8,41μ. στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Λιέβεν την Τετάρτη (15/2) το βράδυ.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου είχε ακυρώσει νωρίτερα το άλμα του στα 8,40 μ. στο Τορούν λόγω του... χρώματος στα παπούτσια που φορούσε – απόφαση που προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων.

«Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Απλά είναι άδικο. Είμαι αηδιασμένος» είχε αναφέρει ο Μίλτος Τεντόγλου σε ανάρτησή του, υπογραμμίζοντας με νόημα για το άλμα στα 8,40μ. που ακυρώθηκε: «Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω».

Με το άλμα του στα 8,41μ. στο μίτινγκ κλειστού στίβου του Λιέβεν, ο Έλληνας ολυμπιονίκης στο μήκος απέδειξε (ξανά) στο σκάμμα ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο, με το Twitter να τον αποθεώνει και να «καρφώνει» την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Ο Μίλτος Τεντόγλου και το ντελίριο στο Twitter για το άλμα στα 8,41μ.

Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις στο Twitter που ακολουθούν για το πώς ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε viral και σκαρφάλωσε στην κορυφή των trends στην Ελλάδα:

Σημειώνεται ότι μετά την ηχηρή απάντησή του στην Παγκόσμια Ομοσπονδία με την κορυφαία φετινή επίδοση στο άλμα εις μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε story στο Instagram, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παικτούρες σε όλη την Ευρώπη, ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.