Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη σε ντοκιμαντέρ του Netflix - Στη δημοσιότητα το τρέιλερ

Το Break Point κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου και εστιάζει στον κόσμο του επαγγελματικού τένις

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Break Point: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη, Θανάσης Κοκκινάκης στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για την επόμενη γενιά αστέρων του τένις.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για το επαγγελματικό τένις που ονομάζεται Break Point, παρουσιάζει ανάμεσα σε άλλους σταρ του αθλήματος τον Στέφανο Τσιτσιπά, τη Μαρία Σάκκαρη και τον Θανάση Κοκκινάκη.

Το docuseries της συνδρομητικής πλατφόρμας, που διαφημίζεται ως απάντηση του τένις στο δημοφιλές Formula 1: Drive to Survive, θα κάνει το ντεμπούτο του στις 13 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της σεζόν Γκραντ Σλαμ του 2023, με το Australian Open.

Το Netflix αποκάλυψε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας την Τετάρτη, όταν κυκλοφόρησε επίσης ένα teaser 50 δευτερολέπτων.

Τα πρώτα πέντε επεισόδια - με επίκεντρο το Μέλμπουρν Παρκ, το Ίντιαν Γουέλς, τη Μαδρίτη και το Ρολάν Γκαρός - θα είναι διαθέσιμα τον επόμενο μήνα. Οι επόμενες πέντε δόσεις της σεζόν - που αφορούν το Γουίμπλετον, το Ίστμπουρν, το Κουίνς Κλαμπ, το U.S. Open, τους WTA Finals και τους ATP Finals, θα προβληθούν τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με την παρουσίαση του Break Point στο Netflix, «ο κόσμος του επαγγελματικού τένις βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Καθώς μια χούφτα από τους θρύλους που τράβηξαν την προσοχή μας (και πολλά τρόπαια) αρχίζουν να σκέφτονται να αποσυρθούν, μια νέα γενιά αστέρων του τένις ανεβαίνει γρήγορα για να αναλάβει.

»Το Break Point, ένα νέο ντοκιμαντέρ από την ομάδα πίσω από τη Formula 1: Drive to Survive, αποτυπώνει αυτή την αλλαγή φρουράς και προβάλλει τον τεράστιο όγκο αίματος, ιδρώτα και σπασμένων ρακετών που απαιτούνται ώστε κάποιοι να γίνουν οι καλύτεροι των καλύτερων.

»Η σειρά ρίχνει μια οικεία ματιά σε αυτούς τους σταρ του τένις, καθώς τους παρακολουθούμε σε όλο τον κόσμο, αγωνιζόμενους σε Γκραντ Σλαμ και τουρνουά στις περιοδείες ATP και WTA».

Το Break Point εκτείνεται σε 10 επεισόδια, με τα επεισόδια 1-5 να κάνουν πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου και τα επεισόδια 6-10 τον Ιούνιο του 2023, και περιλαμβάνει τις επιτυχίες και των αποτυχίες φημισμένων παικτών σε διαφορετικά σημεία της υφηλίου, κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2022: Φίλιξ Όγκερ-Αλιασίμ, Πάουλα Μπαντόζα, Ματέο Μπερετίνι, Τέιλορ Φριτζ, Ονς Γιαμπέρ, Νικ Κύργιος, Κάσπερ Ρούουντ, Αρίνα Σαμπαλένκα και άλλων.

Φιλοξενεί επίσης εμφανίσεις βετεράνων θρύλων του τένις, όπως ο Τζον Μάκενρο, ο Άντι Ρόντικ και η Μαρία Σαράποβα.

(Με πληροφορίες του Associated Press)