Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο & υιοί: «Εμείς οι τρεις κόντρα σε Τζόρνταν, Μάτζικ, Σακ»

Το μπασκετικό κάλεσμα του σούπερ σταρ των Μπακς απέναντι στους τρεις θρύλους του ΝΒΑ.

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με ανάρτησή του στο Instagram,  o Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθύνει κάλεσμα για αγώνα μπάσκετ 3 εναντίον 3 σε Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’Νιλ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι γιοι του, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τρεις βετεράνους ήρωες του ΝΒΑ © Instagram / Giannis Antetokounpo

Με ανάρτησή του στο Instagram,  o Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθύνει κάλεσμα για αγώνα μπάσκετ 3 εναντίον 3 σε Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλώς ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τυχαίνει να είναι και MVP της πραγματικής ζωής.

Ο Γιάννης έχει αποδειχθεί εξαιρετικός μπαμπάς για τα δύο παιδιά του — κάτι που δεν αφορά μόνο τα viral αστεία του. Σε αυτό το σημείο, είναι ξεκάθαρο ότι ο περήφανος πατέρας βλέπει ένα λαμπρό μπασκετικό μέλλον για τους δύο μικρούς του γιους.

Τόσο πολύ, που ο Γιάννης είναι πλέον πρόθυμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους απέναντι σε τρεις από τους καλύτερους παίκτες που έχει δει ποτέ το άθλημα του μπάσκετ.

Ο Αντετοκούνμπο μπήκε πρόσφατα στα κοινωνικά δίκτυα για να στείλει μια πρόκληση στους Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον και Σακίλ Ο’Νιλ. Ο σταρ των Μπακς πιστεύει ότι μαζί με τους δύο πολύ μικρούς γιους του, μπορούν να κατατροπώσουν αυτούς τους τρεις θρύλους.

Η πρόκληση είναι ξεκαρδιστική και αξιολάτρευτη ταυτόχρονα. Ενώ οι επικές φωτογραφίες, πιθανότατα θα βρεθούν κρεμασμένες κάπου στην έπαυλη του Γιάννη στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή έχει δύο γιους με την κοπέλα του Μαράια Ρίντλεσπρίγκερ. Ο μεγαλύτερος γιος του θα κλείσει τα τρία τον Φεβρουάριο, ενώ ο μικρότερος μόλις τον περασμένο Αύγουστο γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια.

Δεδομένου του πόσο καλός είναι ο πατέρας τους, δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν ο Γιάννης μπορεί να μεταδώσει τα μπασκετικά του γονίδια στα παιδιά του. Στο κάτω-κάτω, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, φαίνεται ότι έχουν ήδη τη στόφα του σταρ ακόμη και σε τόσο νεαρή ηλικία.

Όσο για το μπάσκετ του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει ο συνηθισμένος κυριαρχικός εαυτός του και αυτή τη σεζόν. Οδήγησε τους Μπακς σε ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στο ΝΒΑ. Με νίκες 13-5, το Milwaukee βρίσκεται ακριβώς πίσω από τους Boston Celtics στο πρωτάθλημα, οι οποίοι διατηρούν μικρό προβάδισμα με 15-4. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Γιάννης και οι Μπακς θα είναι πρωταγωνιστές αυτή τη σεζόν.

(Με πληροφορίες του Clutch Points)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.