Αθλητισμος

Απαγόρευση του αλκοόλ στα γήπεδα του Μουντιάλ 2022 - Η ανακοίνωση της FIFA

Συγκεκριμένα σημεία για την κατανάλωσή της

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μουντιάλ 2022: Η FIFA για την επίσημη απαγόρευση πώλησης αλκοόλ στα γήπεδα και γύρω από αυτά

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η FIFA για την απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ στα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Μουντιάλ 2022, αλλά και περιμετρικά από αυτά.

Όπως αναφέρει η FIFA, οι οπαδοί θα μπορούν να καταναλώνουν αλκοόλ σε συγκεκριμένα σημεία στις πόλεις που θα είναι μακριά από τα γήπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIFA

«Μετά από συζητήσεις μεταξύ των αρχών της χώρας υποδοχής και της FIFA, ελήφθη απόφαση να επικεντρωθεί η πώληση αλκοολούχων ποτών στο Φεστιβάλ Φιλάθλων της FIFA, σε άλλους προορισμούς φιλάθλων και αδειοδοτημένους χώρους, αφαιρώντας τα σημεία πώλησης μπύρας από την περίμετρο των γηπέδων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

» Δεν υπάρχει καμία επίδραση στην πώληση του Bud Zero που θα παραμείνει διαθέσιμο σε όλα τα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Οι αρχές της χώρας υποδοχής και η FIFA θα συνεχίσουν να διασφαλίζουν ότι τα γήπεδα και οι γύρω περιοχές προσφέρουν μια διασκεδαστική, σεβαστή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους φιλάθλους.

» Οι διοργανωτές του τουρνουά εκτιμούν την κατανόηση και τη συνεχή υποστήριξη της AB InBev στην κοινή μας δέσμευση να εξυπηρετήσουμε όλους κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ».