Αθλητισμος

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι αυστηροί κανόνες για τις γυναίκες των Άγγλων

Τα «πρέπει» και τα «μη» των Καταριανών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
agglia

Παγκόσμιο Κύπελλο Κατάρ - Οι απαγορεύσεις που θέτουν οι διοργανωτές στις γυναίκες των Άγγλων διεθνών - Το αλκοόλ, η μουσική και οι selfies

Στο «στόχαστρο» έχουν μπει για τις προκλητικές τους συμπεριφορές και εμφανίσεις οι σύντροφοι των Άγγλων ποδοσφαιριστών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ειδικότερα, οι διοργανωτές προειδοποίησαν μέσω της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου τις συντρόφους των Άγγλων διεθνών πως «δεν είναι υπεράνω του νόμου».

Σύμφωνα με την λίστα των «πρέπει» και των «μη» που δημοσίευσε η Sun, ενημερώθηκαν πως πρέπει να «ντύνονται σεμνά» σε δημόσιους χώρους και στα γήπεδα και προειδοποιήθηκαν ότι οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης «δεν θα είναι ανεκτές».

Ακόμη, απαγορεύεται να πίνουν αλκοόλ ή να βρίζουν δημόσια, να παίζουν δυνατά μουσική, να τραγουδούν, να φωνάζουν ή να συμπεριφέρονται «ανάρμοστα» κατά τη διάρκεια του καλέσματος στην προσευχή.

Η λίστα συνεχίζεται με την απαγόρευση ρίψεως απορριμάτων η οποία είναι παράνομη στο Κατάρ και τιμωρείται με πρόστιμο έως 6.000 λίρες και ένα χρόνο φυλάκιση. Επιπλέον, τις προειδοποίησαν ότι η λήψη σέφλι έξω από κυβερνητικά κτίρια θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε σύλληψη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.