Αθλητισμος

Xειροπέδες σε πρώην άσο του NBA με την κατηγορία ξυλοδαρμού του 10χρονου γιου του

Είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπεν Γκόρντον: Συνελήφθη επειδή φέρεται να χτύπησε το γιο του

Ο πρώην άσος των Σικάγο Μπουλς και Ντιτρόιτ Πιστονς Μπεν Γκόρντον συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 10 Οκτωβρίου, με την κατηγορία του ξυλοδαρμού του 10χρονου γιου του.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον παλαίμαχο αθλητή, την στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Σικάγο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπεν Γκόρντον αντιμετωπίζει κατηγορίες, καθώς τον Νοέμβριο του 2017 τον σταμάτησε η αστυνομία του Χάρλεμ καθώς οδηγούσε αυτοκίνητο με ψεύτικες πινακίδες. Παλιότερα επίσης είχε επιτεθεί σε γυναίκα, ενώ ήταν η τρίτη φορά εκείνη τη χρονιά που εμπλεκόταν σε αδικήματα. Ένας δικαστής διέταξε τον Γκόρντον να υποβληθεί σε ψυχιατρική θεραπεία.

Ο Γκόρντον γωνίστηκε στους Μπουλς ως το 2009 κι ακολούθησαν οι Πίστονς, οι Χόρνετς και οι Μάτζικ ως το 2017 που έκλεισε την καριέρα του με 744 αγώνες στο ενεργητικό του (269 ως βασικός) και μέσο όρο 14.9 πόντους. Έπαιξε και 29 ματς στα πλέι οφ με τους Μπουλς, μετρώντας 20.2 πόντους αφού τότε βρισκόταν στα αγωνιστικά του ύψη.