Αθλητισμος

Mια γυναίκα μηνύει τον τενίστα Νικ Κύργιο που την χαρακτήρισε «μεθυσμένη»

«Είχε πιει 700 ποτά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νικ Κύργιος: Τον πηγαίνει στα δικαστήρια η θεατής που την αποκάλεσε "μεθυσμένη"
Ο Νικ Κύργιος © EPA Pool

Νικ Κύργιος: Τον πηγαίνει στα δικαστήρια η θεατής που την αποκάλεσε «μεθυσμένη». 

Μία γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του Νικ Κύργιου για όσα είπε εναντίον της κατά τη διάρκεια του τελικού του Wimbledon. Στις 10 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του σπουδαίου αγώνα κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ελληνοαυστραλός τενίστας κατηγόρησε την γυναίκα ότι ήταν «μεθυσμένη».

 Η συμπεριφορά του Κύργιου δεν πέρασε απαρατήρητη και τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τους διοργανωτές. Ωστόσο, όπως φαίνεται, θα υποστεί και τις νομικές συνέπειες της πράξης του. 

Οι δικηγόροι της Άννα Πάλους γνωστοποίησαν ότι κατέθεσαν μήνυση επειδή η πελάτισσά τους δυσφημίστηκε από «έναν απερίσκεπτο και εντελώς αβάσιμο ισχυρισμό». «Αυτό όχι μόνο προκάλεσε σημαντική ζημιά εκείνη την ημέρα, με αποτέλεσμα την προσωρινή απομάκρυνσή μου από το γήπεδο, αλλά ο ψευδής ισχυρισμός του κ. Κύργιου μεταδόθηκε και διαβάστηκε από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας σε μένα και την οικογένειά μου πολύ σημαντική ζημιά και στενοχώρια» αναφέρεται στη μήνυση.

Η Πάλους σημείωσε ότι εφόσον κερδίσει την υπόθεση και αποζημιωθεί, θα διαθέσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Υπενθυμίζεται, ότι στις 10 Ιουνίου ο Νικ Κύργιος είχε αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon, όταν κατά την διάρκεια του τελικού διέκοψε και ζήτησε από τον διαιτητή να απομακρυνθεί μια θεατής από την εξέδρα.

«Mου αποσπά την προσοχή όταν αγωνίζομαι σε έναν τελικό του Wimbledon. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περίσταση, δεν με πίστεψες και το έκανε ξανά και σχεδόν μου κόστισε το παιχνίδι. Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.