Αθλητισμος

Ολυμπιακός: Σοκ με την οδυνηρή ήττα και τον αποκλεισμό

Ηττήθηκε με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και έμεινε εκτός Champions League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympiakos

Ταπεινωτική ήττα με 4-0 υπέστη ο Ολυμπιακός μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός υπέστη οδυνηρή ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και δίκαια επήλθε ο αποκλεισμός με την ταπεινωτική ήττα από τους Ισραηλινούς. Πλέον, ο Ολυμπιακός εστιάζει στην επόμενη μέρα που θα τον βρει στο Europa League. Αντίπαλός του θα είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία αποκλείστηκε από τη Φερεντσβάρος.

Οι Ισραηλινοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερί. Μεγάλη ευθύνη φέρει στη συγκεκριμένη φάση ο Ζινκερνάγκελ που έκανε φάουλ χωρίς λόγο ενώ καλύτερη αντίδραση θα μπορούσε να έχει και ο Βατσλίκ. Στο 12ο λεπτό, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για χέρι του Πλάνιτς ενώ στο 25' ο Μπουχαλάκης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε (χέρι του σκόρερ). Το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς ήταν ανύπαρκτο και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε μία ευκαιρία. Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Μακάμπι Χάιφα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Βατσλίκ απέκρουσε το τετ α τετ του Νταβίντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι περισσότεροι περίμεναν πως ο Ολυμπιακός θα έμπαινε με διάθεση να πιέσει και να ανατρέψει το σκορ. Στο 60΄ ο Τικίνιο έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σουτάροντας από κοντά πάνω στα σώματα.

Στο επόμενο λεπτό ο Πιερό βγήκε στην πλάτη του Σισέ σε μια σέντρα από δεξιά και με καρφ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.