Αθλητισμος

Σάκκαρη - Οσόριο 2-0: Πρεμιέρα με το δεξί στο γρασίδι

Ποια η επόμενη αντίπαλός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Μαρία Σάκκαρη
Η Μαρία Σάκκαρη © EPA

Η Μαρία Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Καμίλα Οσόριο με 2-0 σετ και έκανε ιδανικό ποδαρικό στην σεζόν του γρασιδιού, στο Νότιγχαμ.

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο γρασίδι και το τουρνουά του Νότιγχαμ. Η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Κολομβιανής Καμίλα Οσόριο με 2-0 σετ (6-2, 6-3) σε 1 ώρα και 13 λεπτά.

Προκρίθηκε έτσι στον δεύτερο γύρο του 250αριου τουρνουά όπου θα παίξει με μία εκ των Μαρίνο (Νο109) και Σίλβα (Νο169).

Η Σάκκαρη ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της με μοναδική εξαίρεση τις επιστροφές της στα σερβίς της Κολομβιανής. Μέτρησε συνολικά 8 άσους, 78.1% κερδισμένους πόντους σε πρώτο σερβίς και 4/5 κερδισμένα break point στο ματς.

Σάκκαρη: Με συγκέντρωση διόρθωσε τα λάθη της και πήρε εύκολα το παιχνίδι

Στο πρώτο σετ, το Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης ξεκίνησε αγχωτικά αλλά νικηφόρα. Η Σάκκαρη δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη, αλλά κατάφερε να φτάσει πολύ εύκολα στο 3-0 κόντρα στην αντίπαλό της. Η απουσία συγκέντρωσης και τα αβίαστα λάθη της, έφεραν την Κολομβιανή στο 3-2.

Εκεί ήρθε, όμως, η Μαρία που ξέρουν όλοι. Με απόλυτη συγκέντρωση και διορθώνοντας τα λάθη της έφτασε στο 6-2 και το 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ, η Κολομβιανή δεν άφησε την Σάκκαρη να ξεφύγει ως το πέμπτο game. Εκεί, η Μαρία πάτησε... γκάζι και χάνοντας μόλις ένα game έφτασε στο 6-3 και κλείδωσε τη νίκη της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.