Αθλητισμος

Γάνδη-ΠΑΟΚ: Σήμερα η μάχη για την πρόκριση στους «8»

Με «όπλο» το 1-0 του πρώτου αγώνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κούρτιτς πανηγυρίζει τη νίκη επί της Γάνδης
Ο Κούρτιτς πανηγυρίζει τη νίκη επί της Γάνδης © Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε τη Γάνδη για μία θέση στους 8 του UEFA Conference League 2021-22 και θα έχει όπως πάντα στο πλευρό του τους φιλάθλους του.

Έχοντας στις αποσκευές του το 1-0 της «Τούμπας» ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται απόψε από τη Γάνδη στο Βέλγιο με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα που θα του εξασφαλίσει την παρουσία του στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στάθηκε άτυχος καθώς πριν την αναχώρηση για το Βέλγιο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού με τον παίκτη να τίθεται άμεσα εκτός αποστολής.

Ακόμα, ο Λουτσέσκου δεν έχει στη διάθεσή του, τους Μιχαηλίδη (τραυματίας), Ζαμπά (δεν είναι στη λίστα), και τους τιμωρημένους (Κούρτιτς, Αντρίγια Ζίβκοβιτς) και τον Ελ Καντουρί.

Λουτσέσκου για το Γάνδη-ΠΑΟΚ: «Η Γάνδη θα μπει με ψυχολογία να νικήσει και εμείς θα μπούμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Για το τι διαφορετικό περιμένει από τη Γάνδη: «Δε νομίζω ότι μια ομάδα μπορεί να αλλάξει από τη μια εβδομάδα στην άλλη. Άλλωστε, ξέρουμε το στυλ τους, ξέρουμε τον ποδοσφαιρικό τρόπο σκέψης τους. Στα πρώτα λεπτά στην Τούμπα πήγαν να παίξουν δυνατά, επιθετικά, ήθελαν να έχουν την κατοχή και αυτό θα θελήσουν να κάνουν και τώρα. Θα πρέπει να έχουμε την αυτοπεποίθηση να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η μόνη διαφορά που θα υπάρχει θα είναι στον ψυχολογικό τομέα. Η Γάνδη θα μπει με ψυχολογία να νικήσει και εμείς θα μπούμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας, να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε κάνει σημαντικές νίκες εκτός έδρας».

Για τα παράπονά του προπονητή της Γάνδης για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου τους: «Ένα κακό γήπεδο είναι κακό για το ποδόσφαιρο. Η Γάνδη έχει ποιότητα και τέτοιες ομάδες θέλουν καλά γήπεδα. Θέλουμε ένα καλό γήπεδο γιατί είμαστε ομάδα που θέλουμε κατοχή της μπάλας. Έχουμε αποδείξει όμως ότι έχουμε διαχειριστεί την κατάσταση και σε γήπεδα που δεν ήταν καλά, όπως στην αρχή της χρονιάς η Τούμπα. Το θέμα για μας είναι το πώς θα είμαστε μέσα στο ματς».
 

Οδηγίες για τον κόσμο του ΠΑΟΚ στη Γάνδη

Αυτές είναι οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του Δικεφάλου προκειμένου να προσεγγίσει με ασφάλεια το γήπεδο και να απολαύσει το παιχνίδι:

  • H χρήση μάσκας στο γήπεδο δεν είναι υποχρεωτική.
  • Οι φίλοι του Δικεφάλου μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Korenmarkt ως σημείο συνάντησης και να μεταβούν από εκεί οργανωμένα στο γήπεδο (θα ακολουθήσει νέα αναλυτική ανακοίνωση).
  • Η κερκίδα των φίλων του ΠΑΟΚ θα ανοίξει στις 19:30 τοπική ώρα.
  • Κατά την είσοδο στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σωματικός έλεγχος, έλεγχος εισιτηρίου και ταυτοπροσωπίας.
  • Οι φίλαθλοι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο: αλκοόλ, εύφλεκτες ή εκρηκτικές ύλες, πυροτεχνήματα και αντικείμενα που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη.
  • Στο γήπεδο απαγορεύεται το κάπνισμα και κάθε είδους μορφή του (ηλεκτρονικό τσιγάρα, μηχανήματα θέρμανσης καπνού κ.α.).
  • Στις θύρες που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα λειτουργεί κυλικείο, στο οποίο μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με κάρτα.
  • Οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο δεν πρέπει να προσεγγίσουν το γήπεδο.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.