Αθλητισμος

O Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ακαπούλκο

Έχασε με 2-0 σετ από τον Νόρι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Βρετανός Κάμερον Νόρι νίκησε τον Έλληνα τενίστα με 2-0 σετ (4-6, 4-6) και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την πορεία του στο τουρνουά του Ακαπούλκο καθώς ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Κάμερον Νόρι (Νο12). Ο 26χρονος Βρετανός έπιασε εξαιρετική απόδοση απέναντι στον Έλληνα (Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης), πίεσε όταν έπρεπε και έβαλε δύσκολα με το σερβίς του στον Τσιτσιπά.

Μέχρι και το όγδοο γκέιμ του πρώτου σετ, Νόρι και Τσιτσιπάς κατάφεραν να κρατήσουν το σερβίς τους. Σ’ εκείνο το σημείο του αγώνα, ο Βρετανός έκανε το πρώτο break στο ματς (5-4), που αποδείχθηκε και καθοριστικό, καθώς έφθασε στο 6-4 μετά από 36 λεπτά.

Το δεύτερο σετ, ήταν ακριβώς το ίδιο με το πρώτο Ο Τσιτσιπάς διατήρησε με σχετική άνεση το σερβίς του, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει break. Αντίθετα, ο Νόρι «έσπασε» το σερβίς του αντιπάλου του, προηγήθηκε με 5-4 και έφθασε στην νίκη-πρόκριση με 6-4, μετά από 43 λεπτά.

Παρά τον αποκλεισμό του, ο Τσιτσιπάς βρήκε τις δυνάμεις να σταθεί στο πλευρό του Φελισιάνο Λόπες και παρέα να προκριθούν στον τελικό του διπλού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ